ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Champagne Deutz Brut - Deutz
Deutz

CHAMPAGNE DEUTZ BRUT - DEUTZ

  Γαλλία / Champagne
€54,50
€47,00
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Έχει καθιερωθεί ανάμεσα στις κορυφαίες σαμπάνιες παγκοσμίως!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Μια Non-Vintage Σαμπάνια που φέρνει αρκετά σε Vintage. Ο οίκος Deutz με την κλασσική, διαχρονική του ετικέτα Champagne Deutz Brut έχει καθιερωθεί ανάμεσα στις κορυφαίες σαμπάνιες παγκοσμίως.

Με κληρονομιά σχεδόν δύο αιώνων, ξεκίνησε το 1838 από τους μεγάλους William Deutz και Pierre-Hubert Geldermann. Κάθε ποτήρι σε μυεί στη φιλοσοφία τους: “το αμπέλι και το κρασί είναι ένα μουσικό σύνολο που ξεκινά από τη σύνθεση και τελειώνει με την εκτέλεση”. Μόλις 3 χιλιόμετρα από το ιστορικό Epernay, τα 42 εκτάρια που τους ανήκουν στο Grand Cru χωριό Ay, παράγουν το σχεδόν ισόποσο χαρμάνι των τριών ξακουστών ποικιλιών της Σαμπάνιας.

Η Champagne Deutz Brut αποτελείται από σχεδόν ίση ποσότητα Chardonnay, Pinot Noir και Pinot Meunier. Είναι ένα μείγμα γαλλικής φινέτσας, συγκεντρωμένο στο ποτήρι σου. Το Chardonnay δίνει την κομψότητα, το Pinot Noir την καθαρότητα ενώ το Pinot Meunier την γαλλική γοητεία.

Αυτή η σαμπάνια είναι η γιορτινή σου επιλογή, οπότε ετοιμάσου για πάρτυ! Α και μην διανοηθείς να αφήσεις τα στρείδια να σου ξεφύγουν!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΛΑΦΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Χρυσαφί στο χρώμα από τον χρόνο που πέρασε με τις ζύμες. Μύτη σαγηνευτική και ο αφρισμός μακρύς. Σύνθεση αρωμάτων μπριος, πράσινου μήλου και εσπεριδοειδών, λευκόσαρκου ροδάκινου και λευκών ανθών.

Στο στόμα θα ανακαλύψεις την φρεσκάδα των φυσαλίδων μαζί με τον ψημένο χαρακτήρα ψωμιού χωρίς όμως να χάνει ούτε λεπτό το φρούτο του. Η επίγευση είναι μακριά και μπισκοτένια.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Αφρώδες, Ξηρό
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Καμπανία, Γαλλία
Ποικιλία Pinot Noir, Chardonnay, Pinot Meunier
Αρώματα Μπριος, πράσινο μήλο, εσπεριδοειδή, λευκόσαρκο ροδάκινο, λευκά άνθη
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CHAMPAGNE DEUTZ BRUT - DEUTZ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το μόνο του σαν απεριτίφ ή συνδύασέ το με σολομό στα κάρβουνα, με ταρτάρ τόνου, στρείδια

Γαρίδες, σουβλάκι, τυλιγμένες με προσούτο σε μαρμελάδα πορτοκάλι

1/4 φλιτζανιού μαρμελάδα πορτοκάλι

1/4 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί

4 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο ​​τζίντζερ

1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

20 γαρίδες jumbo ή μεσαίου μεγέθους ξεφλουδισμένες (μπορείτε να αφήσετε την ουρά)

10 φέτες προσούτο κομμένες σε 2 φέτες κατά μήκος

2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι

10 καλαμάκια για σουβλάκια βουτηγμένα σε νερό για 20 λεπτά

αλάτι

πιπέρι

 

Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέυουμε τη μαρμελάδα, το λευκό κρασί, το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τα γούστα μας.

Βουτάμε τις γαρίδες και τις γυρίζουμε για να καλυφθούν πλήρως με το μίγμα. Τις αφήνουμε για 20 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το πέρασμα των 20 λεπτών, στραγγίζουμε τις γαρίδες.

Τυλίγουμε κάθε μια από τις γαρίδες με μια φέτα προσίουτο, περίπου στη μέση. Περνάμε 2 γαρίδες σε κάθε καλαμάκι και φροντίζουμε νε τις καρφώσουμε έτσι ώστε να μην ξετυλιχτεί το προσούτο.

Προθερμαίνουμε το γκριλ σε μεσαία προς ψηλή θερμοκρασία. Αν τα κάνουμε στα κάρβουνα φροντίζουμε να έχουμε μέτρια φωτιά. Βουτάμε τα σουβλάκια στη μαρινάδα και τα ψήνουμε έως ότου το προσούτο γίνει τραγανό και οι γαρίδες αδιαφανείς και ελαφρά κόκκινες, περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

 

Μυστικό

Μουλιάζουμε τα ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια σε νερό (κατά προτίμηση ζεστό) πριν τα βάλουμε στο φούρνο ή στα κάρβουνα για να μην καούν και μαυρίσουν κατά το ψήσιμο.

 

Συνδυασμός με κρασί

Θαλασσινά, προσούτο και μαρμελάδα πορτοκάλι συνδυάζονται με το έντονο κάπνισμα του ψησίματος στη σχάρα. Λευκά κρασιά μεγάλης έντασης με πέρασμα από βαρέλι, ελαφριά κόκκινα με μέτριες - τανίνες και δροσερά ροζέ με οξύτητα θα αποδώσουν καλύτερα τον γευστικό πλούτο αυτής της συνταγής.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}