ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Now 2024 Low Alcohol - No Ordinary Wines
No Ordinary Wines

NOW 2024 LOW ALCOHOL - NO ORDINARY WINES

  Ελλάδα
€11,80
€10,30
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Εγγυημένη απόλαυση με χαμηλότερο αλκοόλ!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Now Low Alcohol 2024 από το νέο project No Ordinary Wines, το αγαπήσαμε γιατί είναι ένα ροζέ κρασί που αποδεικνύει περίτρανα πως η γεύση, το άρωμα και η απόλαυση ενός άριστα δομημένου κρασιού, μπορούν να συνδυαστούν με το χαμηλό αλκοόλ, χωρίς έκπτωση στην ποιότητα! Ο Ροδίτης και το Μοσχοφίλερο συνεργάστηκαν αρμονικά και έδωσαν ένα τραγανό και αρωματικό ροζέ κρασί, με σχεδόν το μισό αλκοόλ για να το απολαμβάνεις χωρίς τύψεις. 

Πίσω από το νέο project No Ordinary Wines, βρίσκονται τέσσερις οινολόγοι, ο Γιάννης και η Λητώ Παρασκευοπούλου, ο Βασίλης Λαφαζάνης και η Μαρίζα Μπαλτή, άνθρωποι που έχουν μια καθολική προσέγγιση στο κρασί αφού προέρχονται από διαφορετικές διαδρομές στον χώρο της παραγωγής, της διοίκησης και των πωλήσεων, αλλά με κοινό πάθος για το κρασί και τον σεβασμό στη φύση. Με την τάση για ποτά χαμηλού ή μηδενικού αλκοόλ να κερδίζει συνεχώς έδαφος και φανατικούς υποστηρικτές, η ομάδα του No Ordinary Wines αποφάσισε να μπει δυναμικά σε αυτό το απαιτητικό πεδίο. Η φιλοσοφία τους βασίζεται στη δημιουργία ενός ποτού που δεν υστερεί σε τίποτα από ένα κλασικό κρασί, αλλά προσφέρει μια πιο βιώσιμη και σύγχρονη επιλογή. Εμπνευσμένοι από μια αρχαία ελληνική και ρωμαϊκή τεχνική παραγωγής χαμηλόβαθμου κρασιού, ανέπτυξαν μια καινοτόμα μέθοδο, που συνδυάζει παράδοση, επιστημονική γνώση και δημιουργικότητα, για να αξιοποιήσει κάθε πτυχή του σταφυλιού.  

Το Now Low Alcohol 2024 , αποτελείται από Ροδίτη και Μοσχοφίλερο. Αφού εξαχθεί ο κύριος χυμός του σταφυλιού, μένουν τα στέμφυλα, δηλαδή οι φλούδες, τα κουκούτσια και λίγος χυμός που έχει μείνει μέσα σε αυτά. Στην αρχαιότητα σε αυτά πρόσθεταν απλώς νερό για να φτιάξουν ένα πιο αραιό και ελαφρύ κρασί. Στο Now Low Alcohol, αντί για νερό, προστίθεται ξανά χυμός σταφυλιού που έχει προκύψει από άλλο στάδιο της παραγωγής. Έτσι τα στέμφυλα βγάζουν και το τελευταίο τους άρωμα και γεύση, αλλά χωρίς να αραιώνεται το κρασί με ξένα στοιχεία. Μετά το μίγμα πιέζεται και πάλι και καταλήγει σε έναν πιο ελαφρύ μούστο, που αφήνεται να ζυμώσει. Το αποτέλεσμα είναι ένα κρασί που προέρχεται αποκλειστικά από το σταφύλι, έχει χαμηλότερο αλκοόλ και πιο δροσερό χαρακτήρα, αλλά παραμένει απόλυτα φυσικό και αυθεντικό.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως πρόκειται για μια μέθοδο υποδειγματικής κυκλικής και πράσινης οικονομίας, αφενός γιατί γίνεται χρήση όλων των προϊόντων της οινοποιητικής διαδικασίας, αφετέρου γιατί πραγματοποιείται χωρίς επιπλέον σπατάλη ενέργειας για την μετέπειτα απομάκρυνση του αλκοόλ.   

Με το Now Low Alcohol 2024 κερδίζεις μια πιο ελαφριά και βιώσιμη απόλαυση, με τη φρεσκάδα, την αρωματική ένταση και την ισορροπία να παραμένουν άθικτες! Παίρνει τη ρεβάνς, για όλες εκείνες τις ημέρες που ήθελες να πιείς ένα ποτηράκι παραπάνω, ή για εκείνες που ότι υποκατάστατο δοκίμαζες δεν σε ικανοποιούσε. Με το χαμηλό αλκοόλ του, το σίγουρο είναι πως δεν θα σε περιορίσει ποτέ στο ένα ποτήρι! Δοκίμασέ το! 

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στη μύτη έχει εκφραστικά αρώματα από άνθη εσπεριδοειδών, φρέσκια φράουλα, πετροκέρασο, κυδώνι, λουκούμι και πέταλα λευκού τριαντάφυλλου, που συνοδεύονται από νύξεις lime και φλούδας μανταρινιού.  

Στο στόμα έχει ελαφρύ σώμα και δροσιστική οξύτητα, με μια διακριτική αίσθηση γλύκας. Το φρούτο είναι τονισμένο με τη φράουλα και το κεράσι να κυριαρχούν, ενώ το λεμόνι και το τριαντάφυλλο, δημιουργούν ένα πολύ ντελικάτο σύνολο. 

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2024
Αλκοόλ 6.5%
Ποικιλία Ροδίτης, Μοσχοφίλερο
Μέγεθος Φιάλης 750 ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

NOW 2024 LOW ALCOHOL - NO ORDINARY WINES

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το μόνο του σαν απεριτίφ, ή με πράσινη σαλάτα με φράουλες και μανούρι, μπρουσκέτες με Mozzarella και τοματίνια 

Ανοιξιάτικη Σαλάτα με Κοτόπουλο, Φράουλα και Μανούρι

 

  • 1 σαλάτα baby leaves
  • 100 gr. ψημένο φιλέτο κοτόπουλο 
  • 3 φέτες προσούτο
  • 100 gr. μανούρι
  • 4 φράουλες
  • Φυστίκια

Για το dressing

  • 1 φράουλα
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό μπαλσάμικο 
  • 1 κουταλιά της σούπας μέλι
  • 3 κουταλιές της σούπας παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κουταλιά της σούπας νερό
  • Εστραγκόν, προαιρετικά

 

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά του dressing σε ένα μπλέντερ.

Πλένουμε καλά τα φύλλα της σαλάτας και τα ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα. Τα ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, περιχύνουμε με 1 κουταλιά της σούπας από το dressing και ανακατεύουμε απαλά με τα χέρια μας ή 2 κουτάλια.

Μεταφέρουμε την  σαλάτα σε μια ρηχή και πλατιά σαλατιέρα, προσθέτουμε το μανούρι θρυμματισμένο, τις φέτες προσούτο κομμένες σε μεσαίου μεγέθους κομμάτια και το κοτόπουλο σε μικρές, λεπτές φέτες. Προσθέτουμε τις φράουλες κομμένες στα 4, το φυστίκι χοντροτριμμένο και περιχύνουμε με το dressing.

 

Εύα Μονοχάρη
Food blogger

Συνδυασμός με κρασί

Πρασινάδες και φρούτα σε συνδυασμό με προσούτο, μανούρι και ελαφρώς γλυκό dressing. Ροζέ αρωματικά και φρουτώδη με ελάχιστη γλυκύτητα και φρέσκα λευκά με αρωματική πολυπλοκότητα και μέτρια οξύτητα στο στόμα είναι ο ιδανικός συνδυασμός.

Δες τις προτάσεις του mySommelier πιο κάτω!

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}