ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020 & 2021
47k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.000.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Romeo + Juliet 2018 - Κτήμα Γκόφα
Κτήμα Γκόφα

ROMEO + JULIET 2018 - ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ

  Ελλάδα / Νεμέα
€15,50
€13,20
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Δύσκολα θα βρεις κάτι τόσο κλασικό, πλούσιο και πολύπλοκο!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Δύσκολα θα βρεις όνομα πιο ερωτικό και πιο κλασικό ταυτόχρονα από το Romeo & Juliet Κτήμα Γκόφα. Σε έναν πρωτότυπο και αντισυμβατικό συνδυασμό, δυο φαινομενικά ξένες μεταξύ τους ποικιλίες, συναντιούνται σε ένα χαρμάνι με μαγικά και εκρηκτικά ταυτόχρονα αποτελέσματα. 

Ο Κωνσταντίνος Γκόφας είναι ήδη γνωστός για την μοναδική του προσήλωση και εμμονή σε κάθε λεπτομέρεια, από το αμπέλι μέχρι και την τελευταία τελεία στην ετικέτα. Στον ρόλο του Romeo το Chardonnay (60%) και της Ιουλιέτας η Μαλαγουζιά (40%)! Οι δύο ποικιλίες καλλιεργούνται στην περιοχή Δάφνη της Νεμέας. Το ασβεστοπορώδες έδαφος και η θέση του αμπελώνα επιτρέπουν στο αμπέλι να παράξει μόνο περιορισμένο και πολύ συμπυκνωμένο καρπό, που δεν ξεπερνά τα 600 kgr/στρέμμα. Το χαρμάνι ωρίμασε σε βαρέλια αμερικάνικης δρυός, με μέτριο κάψιμο, για 6 μήνες και όταν πλέον εμφιαλώθηκε όλοι μιλούσαν για τον μεγάλο ερώτα που γεννήθηκε στη φιάλη.

Πολύπλοκο, έντονο και γευστικό, το Romeo & Juliet από το Κτήμα Γκόφα είναι σίγουρο ότι θα σε ενθουσιάσει.

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΛΑΦΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΓΕΜΑΤΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

To Romeo & Juliet από το Κτήμα Γκόφα έχει εντυπωσιακό λεμονί χρώμα με χρυσές ανταύγειες. Πλούσια αρώματα βουτύρου και καπνού ξεπηδούν από το ποτήρι. Ώριμο λευκό ροδάκινο, αχλάδι, κίτρο, μπισκότο, καραμέλα γάλακτο και βανίλια συμπληρώνουν το πληθωρικό σύνολο. Στο στόμα είναι πλούσιο, λιπαρό και τραγανή οξύτητα. Ροδάκινο, περγαμόντο και κίτρο πρωταγωνιστούν πλαισιωμένα από νότες καπνού, βανίλιας και βουτύρου.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2018
Αλκοόλ 13,5%
Προέλευση Νεμέα
Ποικιλία Chardonnay, Μαλαγουζιά
Αρώματα βούτυρο, καπνός, ώριμο ροδάκινο, αχλάδι, κίτρο, μπισκότο, καραμέλα γάλακτος, βανίλια
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι 6 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10°C
Παλαίωση 5 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ROMEO + JULIET 2018 - ΚΤΗΜΑ ΓΚΟΦΑ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με παϊδάκια κοτόπουλο, σολομό ψητό στα κάρβουνα, πένες με καπνιστό σολομό και βότκα, καρμπονάρα και καπνιστή χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα.

Ταλιατέλες με σάλτσα μανιταριών

  • ½ κιλό φρέσκα μανιτάρια
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1/2 κιλό Ταλιατέλες
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • 1/4 φλιτζανιού των κρέμα γάλακτος
  • 3 κουταλιές της σούπας τυρί παρμεζάνα και όσο χρειαστείτε για το σερβίρισμα

 

Καθαρίστε τα μανιτάρια με μια νωπή πετσέτα. Κόψτε τις άκρες και στη συνέχεια τεμαχίστε τα σε φέτες, περιχύστε τα με τον χυμό λεμονιού και ανακατέψτε τα.

Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέστε το ελαιόλαδο και βάλτε το στο μάτι σε μέτρια – υψηλή θερμοκρασία και όταν κάψει καλά προσθέστε το σκόρδο ανακατεύοντας καλά για να μην κολλήσει και να μην καούν. Προσθέστε τα μανιτάρια, ανακατέψτε καλά και καλύψτε το τηγάνι με ένα καπάκι. Αφήστε τα στη φωτιά για 4 λεπτά ανακατεύοντας συχνά.

Αφαιρέστε το καπάκι και προσθέστε το αλάτι και όσο πιπέρι επιθυμείτε. Ανακατεύοντας συχνά αφήστε τα να πιουν τα ζουμιά τους και να γίνουν καφέ (περίπου 5 λεπτά).

Ταυτόχρονα, σε μια κατσαρόλα βράστε νερό και ετοιμάστε τις ταλιατέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους.

Σβήστε τα μανιτάρια με ένα ποτήρι λευκό κρασί, κατά προτίμηση αυτό με το οποίο θα το συνοδεύσετε.

Προσθέστε την κρέμα γάλακτος και την τριμμένη παρμεζάνα και αφήστε το να σιγοβράσει χαμηλώνοντας τη φωτιά για 3 -4  λεπτά έως ότου δέσει. Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέστε τα ζυμαρικά, ανακατέψτε και προσθέστε τον μαϊντανό. Σερβίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}