ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Μαγικό Βουνό Λευκό 2022 Magnum- Κτήμα Ν. Λαζαρίδη
Κτήμα Ν. Λαζαρίδη

ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ ΛΕΥΚΟ 2022 MAGNUM- ΚΤΗΜΑ Ν. ΛΑΖΑΡΙΔΗ

  Δράμα
€56,20
€49,10
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Κλασικό, αγαπημένο και... Magnum!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Μαγικό Βουνό λευκό του Κτήματος Νίκος Λαζαρίδης είναι ένας ύμνος στο Sauvignon Blanc και στην κλασική κομψότητα μιας και αποτελεί ένα από τα πιο διαχρονικά ελληνικά κρασιά. Η Magnum φιάλη του είναι εδώ για να αποδείξει όλα τα παραπάνω!

Το οινοποιείο ή αλλιώς το Chateau του Νίκου Λαζαρίδη, στην Αγορά της Δράμας έχει εδώ και 30 χρόνια καταξιωθεί στο μυαλό των καταναλωτών ως ένα από τα σπουδαιότερα οινοποιεία της Βορείου Ελλάδας. Πλέον το οινοποιείο έχει και άρωμα γυναίκας μιας και στα ινία, σαν οινολόγος, βρίσκεται η Φεδερίκα Λαζαρίδη.

Το Μαγικό Βουνό αποτελεί το κρασί - σύμβολο του οινοποιείου. Κάθε χρονιά, το εμβληματικό Μαγικό Βουνό έχει και διαφορετική ετικέτα, φιλοτεχνημένη από κάποιον ζωγράφο (στη λογική του εμβληματικού Chateau Mouton Rothschild στο Pauillac). Το περιεχόμενο κλασσικό και αγαπημένο, αποτελείται από 100% Sauvignon Blanc που παλαιώνει για 6 μήνες σε επιλεγμένα δρύινα βαρέλια, μαζί με τις λεπτές οινολάσπες του. Δε χρειάζεται φυσικά να σου πούμε πως αυτό το κρασί είναι σχεδιασμένο για μακρά παλαίωση.

Το Μαγικό Βουνό λευκό του Κτήματος Νίκος Λαζαρίδης είναι η απόδειξη πως τα κλασικά είναι κλασικά και αγαπημένα για κάποιο λόγο.

Ιδανικό για δώρο ή για κάποιο τραπέζι με αγαπημένα πρόσωπα!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Το Μαγικό Βουνό λευκό του Κτήματος Νίκος Λαζαρίδης έχει μέτριο λεμονί χρώμα με χρυσαφί ανταύγειες και εντυπωσιακή μύτη. Έντονα αρώματα πεπονιού, ροδάκινου, ανανά, λεμονιού, βανίλιας, μελιού, φρυγανιάς, αγιοκλήματος, καπνού και περγαμόντου.

Στο στόμα έχει μέτριο προς γεμάτο σώμα, τραγανή οξύτητα και λιπαρή αίσθηση. Ώριμα πυρηνόκαρπα  φρούτα μπλέκονται με τροπικά και νότες γλυκών μπαχαρικών και βουτύρου.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2022
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Δράμα
Ποικιλία Sauvignon Blanc
Αρώματα Πεπόνι, ροδάκινο, ανανά, λεμόνι, βανίλια, μέλι, φρυγανιά, αγιόκλημα, καπνός, περγαμόντο
Μέγεθος Φιάλης 1500ml
Παραμονή σε βαρέλι 6 μήνες
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10°C
Παλαίωση 4 Χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ ΛΕΥΚΟ 2022 MAGNUM- ΚΤΗΜΑ Ν. ΛΑΖΑΡΙΔΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Εξαιρετικός συνδυασμός με ριζότο με αρακά, μαραθόριζα και mascarpone, κοτόπουλο λεμονάτο στο φούρνο, σουφλέ μπρόκολο

Σαλάτα με ζυμαρικά, σολομό, μπρόκολο και sauce ταρταρ

Για την sauce Ταρτάρ
3 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα
1 κρόκο αυγού, βρασμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο
2 αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα
1 κουταλάκι του γλυκού κάππαρη
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό


Για την Σαλάτα
100 gr. σολομό
200 gr. ζυμαρικά φιογκάκια
5-6 φουντίτσες μπρόκολο
¾ φλυτζανιού αρακά
¾ φλυτζανιού καλαμπόκι
1 καρότο
Μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι

Για τη Σαλάτα:

Βράζουμε τα ζυμαρικά, al dente. Όταν είναι έτοιμα, τα στραγγίζουμε και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο.
Βράζουμε το μπρόκολο, τον αρακά και το καλαμπόκι για 8-10 λεπτά, σε αλατισμένο νερό. 

Τρίβουμε το καρότο, ψιλοκόβουμε τον μαιντανό κα κόβουμε σε μικρά κομμάτια το σολομό.

Σε μία σαλατιέρα ανακατεύουμε τον αρακά, το καλαμπόκι, το καρότο, τον σολομό και τα ζυμαρικά.

Για τη Sauce Ταρταρ:

Πολτοποιούμε στο multi το κρεμμυδάκι,το αγγουράκι και την κάπαρη, αφού τα στραγγίσουμε από τα υγρά τους. Λιώνουμε τον κρόκο με ένα πηρούνι και αναμειγνύουμε με την μαγιονέζα, τον ψιλοκομμένο μαιντανό και το μείγμα αγγουριού και κάπαρης.
Προσθέτουμε την sauce στη σαλάτα, ανακατεύουμε ελαφρά.
Προσθέτουμε το μπρόκολο.
Βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα και μετά σεβρίρουμε!

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}