Στο ποτήρι, με το αχνοκίτρινο διακριτικό χρώμα του υποδηλώνει την άμεση αφαίρεση της φλούδας αμέσως μετά τη σύνθλιψη της ρώγας όπως συμβαίνει στη μέθοδο blanc de noir.
Η μύτη πλημμυρίζει από έντονα, γλυκά ανθώδη αρώματα με κυριότερα το γιασεμί και το ζουμπούλι. Διακριτικό ροδάκινο και νότες μελιού και καραμέλας συμπληρώνουν την αίσθηση φρεσκάδας.
Στο στόμα κυριαρχεί η μεταλλικότητα που ισορροπεί στο διακριτικό ελαφρύ αλλά βουτυρώδες σώμα του. Η αίσθηση άνθεων στο στόμα είναι διακριτική ενώ εντονότερη είναι η φρουτώδης πορσωπικότητά του. Η επίγευση είναι καλής διάρκειας με έντονη αίσθηση βουτύρου που συνοδεύει αρμονικά τα αρώματα στόματος.