ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Amalia Rose - Κτήμα Τσέλεπου
€20,50
€17,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα πολύ νόστιμο sparkling ροζέ που θα θέλεις να πίνεις συνέχεια!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Αν είσαι λάτρης των sparkling κρασιών δεν γίνεται να μη δοκιμάσεις την επιτομή του φρούτου, της τραγανής οξύτητας και των απολαυστικών αρωμάτων ενός κρασιού που έχει φτιαχτεί με μοναδική τεχνική αρτιότητα και πολύ μεράκι. Η Amalia Rose Methode Traditionnelle, είναι ακόμα πιο απολαυστική από τη λευκή!

Για το Γιάννη Τσέλεπο δε χρειάζεται να σου πούμε και πολλά, αφού είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να κάνει ακόμη και Γάλλους παραγωγούς να ζηλέψουν τα κρασιά του. Στο Κούτσι της Νεμέας, την Grand Cru περιοχή της Πελοποννήσου, καλλιεργεί ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες, με χαμηλή στρεμματική απόδοση και πρωτοποριακές αμπελουργικές τεχνικές που δίνουν την καλύτερη έκφραση τόσο αυτών, όσο και του μοναδικού terroir, δημιουργώντας κρασιά παγκόσμιας κλάσης.

Η Amalia Rose, οινοποιήθηκε με την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας (Méthode Traditionnelle), με τη δεύτερη ζύμωση να πραγματοποιείται στη φιάλη, ενώ ακολούθησε καθημερινή, κοπιαστική περιστροφή και σταδιακή ανάκληση των φιαλών για μήνες μέχρι την τελική αφαίρεση του αυτολυτικού ιζήματος. Το Αγιωργίτικο έδωσε μια από τις καλύτερες εκφράσεις του, με έντονη φρεσκάδα και πολύ απολαυστικά φρουτώδη αρώματα.

Η Amalia Brut του Κτήματος Τσέλεπου είναι ένα καταπληκτικό ροζέ αφρώδες κρασί, με τιμή που σου επιτρέπει να απολαμβάνεις αυτή την πολυτέλεια καθημερινά!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι απαλό ροζέ, με έντονο και διαρκή αφρισμό. Έντονα αρώματα κερασιού, βύσσινου, φραμπουάζ, βατόμουρου, κρανμπερι, ενώ στη συνέχεια τα αυτολυτικά αρώματα της ζύμης δίνουν μια εξτρα φινέτσα.

Στο στόμα οι φυσαλίδες είναι πολύ κομψές, με απαλή γλυκύτητα και νότες βανίλιας, που τονίζουν ακόμα περισσότερο τα ζουμερά φρουτώδη αρώματα από βατόμουρο, κεράσι και τριαντάφυλλο. Η οξύτητα προσδίδει ιδιαίτερη φρεσκάδα που διαρκεί.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Μαντινεία
Ποικιλία Αγιωργίτικο
Αρώματα Κεράσι, βύσσινο, φραμπουάζ, βατόμουρο, κράνμπερι, ζύμη
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

AMALIA ROSE - ΚΤΗΜΑ ΤΣΕΛΕΠΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απολαύστε το σαν απεριτίφ, αλλά και με φρουτοσαλάτες, σαλάτες με φρούτα και λαχανικά, γαριδομακαρονάδα, ριζότο θαλασσινών

Μύδια αχνιστά με κουρκουμά

  • 700 γρ. μύδια
  • 1 Κρεμμύδι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 Σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. γλυκού κουρκουμά
  • 1 ποτήρι νερού λευκό κρασί
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι (προαιρετικά)
  • Πιπέρι
 

Πλένουμε τα μύδια κάτω από άφθονο νερό, αφαιρώντας την άμμο και τα φύκια και καθαρίζοντας καλά το κέλυφος.

Σωτάρουμε το φρέσκο κρεμμύδι και το σκόρδο και  προσθέτουμε τα μύδια. Στη συνέχεια προσθέτουμε 1 κουτ.  γλυκού κουρκουμά. και σβήνουμε με ένα (1) νεροπότηρο κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί  λίγο το αλκοόλ και σκεπάζουμε την κατσαρόλα να βράσει για 5’-6’.

Ανακοινούμε  την κατσαρόλα, ανοίγουμε και σερβίρουμε σε βαθύ πιάτο.

Προσθέτουμε φρεσκοτριμμένο πιπέρι  (αλάτι βάζουμε προαιρετικά) και γαρνίρουμε με ένα κλαδάκι φρέσκο θυμάρι.

TIP : Κατά τη διάρκεια του πλυσίματος πετάμε τα ανοιχτά μύδια. Μετά το μαγείρεμα πετάμε όσα μύδια έχουν παραμείνει κλειστά.

από το σεφ Σάββα Λάμπρου

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}