ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Bouquet Rose 2024 - Pierre & Antonin
Pierre & Antonin

BOUQUET ROSE 2024 - PIERRE & ANTONIN

  Γαλλία / Languedoc - Roussillon
€15,00
€13,10
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα φρέσκο, αρωματικό και ελαφρύ ροζέ για καθημερινή απόλαυση!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Οι ατίθασοι δημιουργοί του Languedoc , οι Pierre & Antonin, επιστρέφουν δυναμικά! Και αυτή τη φορά με έναν πολύ λαχταριστό και καλοκαιρινό πειρασμό! Το Bouquet Rose 2024 Pierre & Antonin είναι ένα ροζέ κρασί που μοσχοβολά φράουλα, ροδοπέταλα και δροσιά και είναι φυσικά και αυτό που θα σε ταξιδέψει (και θα σε συνοδεύσει!) στα απογεύματα με ήλιο, αλάτι στο δέρμα και το ποτήρι μονίμως γεμάτο. Ετοιμάσου!

Οι Pierre Caizergues και Antonin Bonnet, έχουν βάλει για τα καλά το στίγμα τους στην παραγωγή κρασιών που αποτελούν «δηλώσεις». Καλλιεργούν βιολογικά υβριδικές ποικιλίες, οι οποίες είναι πιο ανθεκτικές σε ασθένειες, με αποτέλεσμα τη σημαντική εξοικονόμηση ζινανιοκτόνων, φαρμάκων αλλά και κόπου. Επίσης, ακολουθούν vegan οινοποίηση και όλα γίνονται χωρίς χημικά, με απόλυτο σεβασμό στη φύση, ενώ από το αμπέλι έως το πώμα, όλα προέρχονται από απόσταση μικρότερη των 80 χλμ, περιμετρικά του οινοποιείου τους! Sustainable μέχρι το κόκκαλο!

Η παραγωγή του Bouquet 2024 Pierre & Antonin γίνεται από την υβριδική ποικιλία Grenache Bouquet. Τα σταφύλια πιέζονται αμέσως μόλις τρυγηθούν για να διατηρήσουν έτσι τον φρέσκο αρωματικό τους χαρακτήρα. Μετά από απαλές πιέσεις που καταλήγουν στο πολύ απαλό ροζέ του χρώμα, η ζύμωση γίνεται φυσικά, με γηγενείς ζύμες και σε ανοξείδωτες δεξαμενές, για να καταλήξει σε ένα ζωντανό, φρουτώδες και απόλυτα δροσιστικό κρασί!

Μη το σκέφτεσαι και πολύ. Σου λέμε απλά και όμορφα, πως το Bouquet Rose 2024 από Pierre & Antonin, έχει φτιαχτεί για να καταναλώνεται σε ποσότητες!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στη μύτη έχει πολύ κομψά αρώματα από τριαντάφυλλο, άγρια φράουλα, φρέσκο ξύσμα λεμονιού, πετροκέρασο, κόκκινο μούρο και λευκόσαρκο ροδάκινο.

Στο στόμα έχει ελαφρύ σώμα, με ισορροπημένη οξύτητα. Γεύσεις από φράουλα, κεράσι, κόκκινο φραγκοστάφυλο, μπλέκονται με νότες λουλουδιών και δημιουργούν ένα πολύ απολαυστικό αποτέλεσμα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2024
Αλκοόλ 11,5%
Προέλευση Carcassonne, Γαλλία
Ποικιλία Grenache Bouquet
Αρώματα τριαντάφυλλο, άγρια φράουλα, φρέσκο ξύσμα λεμονιού, πετροκέρασο, κόκκινο μούρο, λευκόσαρκο ροδάκινο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

BOUQUET ROSE 2024 - PIERRE & ANTONIN

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσε το μόνο του ή με πιάτα ασιατική κουζίνας με γλυκόξινες σάλτσες (τύπου ταϊλανδέζικο), πράσινη σαλάτα με κατσικίσιο τυρί και φράουλές ή πλατό τυριών.

Γλυκόξινο κοτόπουλο με φρέσκο αρακά και πιπεριές

– 500 γρ. στήθος κοτόπουλου
– 200 γρ. αρακά
– 250 γρ. πολύχρωμες πιπεριές
– 3 καρότα
– 2 σκελίδες σκόρδο
– 1 κρεμμύδι
– 50 γρ. φρέσκια ρίζα τζίντζερ
– 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
– 40 ml σάλτσα σόγιας
– 1 κουταλιά της σούπας μέλι
– 1 κουταλάκι του γλυκού κόρν φλάουρ
– 30 ml ελαιόλαδο ή σησαμέλαιο
– 250 ml ζωμό λαχανικών
– Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
– Αλάτι
– Κόλιανδρο ή μαϊντανό
– 1 μοσχολέμονο

Ξεκινάμε κόβοντας το κοτόπουλο σε μπουκιές. Έπειτα το βάζουμε σε ένα μπωλ, προσθέτουμε το σκόρδο και το τζίντζερ τριμμένα,τη σόγια, το κόρν φλάουρ και το μαρινάρουμε για 30΄.

Κόβουμε τις πιπεριές, τα καρότα και το κρεμμύδι σε λωρίδες.

Σε ένα γουόκ ή αν δεν έχουμε, σε ένα μεγάλο και βαθύ τηγάνι, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, σωτάρουμε τα λαχανικά και τον αρακά για 10 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.

Προσθέτουμε το κοτόπουλο με τη μαρινάδα του και συνεχίζουμε το σωτάρισμα για 3-4 λεπτά ακόμα.

Προσθέτουμε το μέλι, τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, τον ζωμό, πιπέρι και προσεκτικά αλάτι αφού η σάλτσα σόγιας είναι αλμυρή. Σιγοβράζουμε για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα και αποσύρουμε.

Σερβίρουμε με ψιλοκομμένο κόλιανδρο ή μαιντανό και μοσχολέμονο.

Σημειώσεις για τη συνταγή
– Μπορούμε να προσθέσουμε στο φαγητό όποιο λαχανικό εποχής μας αρέσει όπως κολοκυθάκια, φασολάκια κ.α.
– Αν δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κοτόπουλο μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με μανιτάρια, ειδικά με σιτάκε που του πάνε πολύ

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}