ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Castillo Di Montblanc Cava Brut Reserva
Castillo Di Montblanc

CASTILLO DI MONTBLANC CAVA BRUT RESERVA

  Ισπανία
€17,00
€14,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Μια Cava που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Αν ήταν να προτείνουμε ένα άλλο αφρώδες με το ίδιο κύρος της σαμπάνιας αλλά με υποπολλαπλάσιο κόστος, αυτό θα ήταν σίγουρα μια Cava. Και η Cava Castillo de Montblanc Brut Reserva είναι μια cava που τα έχει όλα! Super μπουρμπουλήθρες, αυτολυτικά αρώματα μπριός και κρουασάν, γιορτινή διάθεση και πάνω από όλα, εκπληκτική τιμή.
 
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Τι είναι η Cava; Η ισπανική εκδοχή αφρώδους κρασιού που παράγεται με τον ίδιο τρόπο με τη σαμπάνια αλλά από διαφορετικές ποικιλίες. Παράγεται σε πολλές περιοχές της Ισπανίας με κύρια την Καταλονία, με την παραδοσιακή κλασική μέθοδο που παράγεται και η σαμπάνια (methode champenoise). Αυτή μέθοδος περιλαμβάνει μια δεύτερη ζύμωση στη φιάλη και παραμονή με τις οινολάσπες για τουλάχιστον για 9 μήνες στην περίπτωση της Cava.
 
Για την Cava Castillo de Montblanc Brut Reserva οι ποικιλίες που χρησιμοποιούνται είναι οι παραδοσιακες ισπανικές Macabeu, Parellada, Xarel-lo. Ακολουθεί αργή ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές για τη διατήρηση των φρέσκων αρωμάτων που θα σου τρυπήσουν τη μύτη. Το καλύτερο είναι ότι Cava Castillo de Montblanc Brut Reserva ανήκει στην κατηγορία της Reserva και παραμένει όχι 15 μήνες αλλά 24 μήνες στην φιάλη πριν κυκλοφορήσει. 
 
Ετοιμάσου για νέο αγαπημένο αφρώδες κρασί!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι το χρώμα είναι λεμόνι με χρυσές ανταύγειες και μικρές, έντονες φυσαλίδες. Ο αφρισμός είναι μακρύς και επίμονος. Στη μυτη κυριαρχούν φρέσκα αρώματα εσπεριδοειδών, λεμονιού, πράσινου μήλου και αχλαδιού ενώ στο φόντο, τα αρώματα της δεύτερης ζύμωσης, δηλαδή μπριος, ψωμιού και ζύμης δίνουν πολυπλοκότητα και οικεία αίσθηση.

Στόμα έντονο, γεμάτο και λεμονάτο, με την οξύτητα και τον αφρισμο σε τέλεια ισορροπία.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό Αφρώδες
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Καταλονία, Ισπανία
Ποικιλία Macabeu, Parellada, Xarel-lo
Αρώματα Εσπεριδοειδή, λεμόνι, πράσινο μήλο, αχλάδι, μπριός, ψωμί, ζύμη
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8ºC
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CASTILLO DI MONTBLANC CAVA BRUT RESERVA

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Ταιριάζει τέλεια με σουφλέ Beaufort, linguine με αχινό και λεμόνι,  στρείδια

Μύδια με μαύρο πιπέρι και λευκό κρασί

  • 1 kgr μύδια, ολόκληρα (με το κέλυφος) καθαρισμένα και ξυσμένα. Εναλλακτικά προτιμήστε κατεψυγμένα
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί κατά προτίμηση Ασύρτικο

 

Τοποθετήστε τα μύδια χωρίς νερό σε ένα μεγάλο τηγάνι ή κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και προσθέστε άφθονο πιπέρι. Μαγειρεύουμε για περίπου 5 λεπτά έως ότου ανοίξουν. Πετάξτε τα μύδια που θα παραμείνουν κλειστά. Σβήστε με το κρασί και αφήστε στη φωτιά για 1 ακόμη λεπτό, μέχρι να πιει τα πολλά υγρά.

Στραγγίστε τα μύδια και κρατήστε το υγρό που έμεινε στο τηγάνι. Τοποθετήστε τα μύδια σε βαθιά πιατέλα. Σουρώνουμε τα υγρά που έβγαλαν τα μύδια σε ένα ψιλό σουρωτήρι με τουλπάνι και τα βάζουμε σε ένα μικρό μπολ. Προσθέτουμε στο μπολ το μαϊντανό, ανακατεύουμε, περιχύνουμε το μείγμα πάνω από τα μύδια, και σερβίρουμε.

 

Συνδυασμός με κρασί

Τα μύδια είναι ένα έντονα γευστικό υλικό με φυσικά αλμυρή γεύση που σε συνδυασμό με το μαϊντανό δημιουργεί ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Το κρασί που θα σταθεί δίπλα σε ένα τέτοιο πιάτο πρέπει να διαθέτει οξύτητα, ένταση και ίσως κάποια φυτικότητα. Ιδανικός συνδυασμός είναι ένα Ασύρτικο Σαντορίνης, ένα Μοσχοφίλερο ή ένα Sauvignon Blanc.

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}