ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
No.1 Cuvée Reine Reserve No1 Family Estate
€49,30
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ο επαναπροσδιορισμός της «σαμπάνιας», στο Νότιο ημισφαίριο!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Reine No.1 Extra Brut Reserve από την No.1 Family Estate είναι ένα αφρώδες κρασί-φόρος τιμής στη μητέρα και Mémère της οικογένειας, Reine Vautrelle Le Brun, που επαναπροσδιορίζει την παράδοση της Καμπανίας μέσα από το terroir του Marlborough και αναδεικνύει τη δυναμική του των γαλλικών ποικιλιών, με την αυθεντική μέθοδο της σαμπάνιας!

Tο No.1 Family Estate, ιδρύθηκε το 1997, από τον Daniel Le Brun, μέλος της ιστορικής οικογένειας Le Brun της Καμπανίας, ο οποίος συνεχίζει μια οικογενειακή παράδοση 12 γενεών που ξεκίνησε το 1684. Το 1985 αποφάσισε να μεταφέρει την τεχνογνωσία της σαμπάνιας στη Νέα Ζηλανδία, όπου μετά από πολλά χρόνια, πειράματα και δοκιμές, κατάφερε αφενός να φέρει τις ποικιλίες στα δικά του στάνταρ για μια τέτοια παραγωγή και αφετέρου, να κερδίσει το παρατσούκλι «πατέρας» της Méthode Traditionnelle ή «ο τρελός Γάλλος» της περιοχής! Το αποτέλεσμα όμως, ήταν πως η οικογένειά επέκτεινε την κληρονομιά της πέρα από τη Γαλλία, αλλά και πως η Νέα Ζηλανδία έχει πλέον αποκτήσει  αξιόλογα αφρώδη κρασιά, που λαμβάνουν μάλιστα και διεθνή αναγνώριση.

Το Reine No.1 Extra Brut Reserve, αποτελείται από 50% Chardonnay, 43% Pinot Noir, 7% Pinot Meunier και ακολουθεί αυστηρά τη μέθοδο οινοποίησης της σαμπάνιας. Το Chardonnay προσφέρει ζωντάνια και νότες εσπεριδοειδών, το Pinot Noir δίνει σώμα και αρωματική ένταση, ενώ το Pinot Meunier ολοκληρώνει με το ζουμερό φρούτο και το στρογγυλό χαρακτήρα. Η παραμονή του με τις οινολάσπες για πάνω από 4 χρόνια, προσδίδει κρεμώδη υφή και πολύ απολαυστική πολυπλοκότητα!

Ο οίκος No.1 Family Estate είναι σημείο αναφοράς για τα αφρώδη της Νέας Ζηλανδίας και το Reine No.1 Extra Brut Reserve, συνδυάζει την τεχνογνωσία του Daniel Le Brun, την παράδοση της Καμπανίας, αλλά και το φρέσκο χαρακτήρα της Νέας Ζηλανδίας! Ένα κρασί με αξία που ξεπερνά κάθε προσδοκία! Δοκίμασέ το.

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Το Reine No.1 Extra Brut Reserve, στη μύτη έχει σαγηνευτικά αρώματα από λεμόνι, λευκά άνθη, κίτρο, ξύσμα λεμονιού, αχλάδι, βουτυράτο μπισκότο, τάρτα μήλου και ώριμο βερίκοκο.

Στο στόμα έχει μέτριο (+) σώμα, δροσιστική οξύτητα και απολαυστική κρεμώδη υφή. Γεύσεις από λεμόνι, lime, ψημένο ροδάκινο και ώριμο βερίκοκο, εμπλουτίζονται από αρώματα βουτύρου, ψωμιού και φρεσκοψημένου brioche.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Αφρώδες
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Marlborough, Νέα Ζηλανδία
Ποικιλία Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8–10°C
Παλαίωση 5+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

NO.1 CUVÉE REINE RESERVE NO1 FAMILY ESTATE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το με τάρτες λαχανικών, μανιτάρια σοτέ, carpaccio ψαριού, γαρίδα tempura, πατατάκια ή τυρί Comté

Γαρίδες με μπιζέλια και τζίντζερ

  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 
  • 300 γραμμάρια μανιτάρια κομμένα στα τέσσερα
  • 1/3 φλιτζάνι μπιζελια με το λοβό
  • 8 μεγάλες γαρίδες αποφλοιωμένες
  • 1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο ginger
  • 3 κουταλιές της σούπας σάλτσα σόγιας
  • 1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί

 


Ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά. Προσθέστε τα μανιτάρια και αφήστε τα να μαλακώσουν ανακατεύοντας, περίπου 5 λεπτά. Αφαιρέστε τα από το τηγάνι και ακουμπήστε τα σε ένα απορροφητικό χαρτί.

Προσθέστε τα μπιζέλια στο τηγάνι και μαγειρέψτε τα ανακατεύοντας, για περίπου 2 λεπτά. Αφαιρέστε τα από το τηγάνι και βάλτε τα μαζί με τα μανιτάρια στο απορροφητικό χαρτί.

Προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας λάδι στο τηγάνι. Στη συνέχεια βάζουμε στο τηγάνι τις γαρίδες και το ψιλοκομμένο τζίντζερ. Χαμηλώνουμε τη φωτιά στο μέτριο και μαγειρεύουμε ανακατεύοντας, μέχρι οι γαρίδες να γίνουν αδιαφανείς, περίπου 4 λεπτά.
Επιστρέψτε όλα τα λαχανικά στο τηγάνι και προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και το ξίδι από λευκό κρασί. Μαγειρεύουμε μέχρι να ζεσταθούν καλά, περίπου 4 λεπτά.


Συνδυασμός με κρασί
Οι umami γεύσεις του πιάτου είναι έντονες, ζητώντας ένα κρασί με έντονο αρωματικό χαρακτήρα. Λευκό, με αρώματα φρούτων και λουλουδιών, με μια νότα γλυκύτητας αλλά και με σχετική οξύτητα που θα σταθεί όμορφα δίπλα στη σόγια και το ξίδι. Η πρότασή μας Sauvignon Blanc - Άγγελος Νούλας.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}