ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Ice Wine Riesling 2019 - Dr Loosen
Dr. Loosen

ICE WINE RIESLING 2019 - DR LOOSEN

  Αμερική
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΛΑΒΕΣ

Ένα εκπληκτικό Riesling με ιδιαίτερο τρόπο παραγωγής!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Είχαμε ακούσει πολλές φορές για αυτό το Ice Wine του Dr. Loosen και επιτέλους ήταν καιρός να φτάσει στα χέρια μας!

Το Ice Wine Dr. L έχει ύφος, στυλ και εμπειρία χρόνων. Είναι παιδί του αγαπημένου μας Ernst Loosen, από τα πιο φημισμένα Riesling του κόσμου. Θα μου πεις Riesling και Γερμανία πηγαίνουν μαζί, αλλά εδώ είναι η μεγάλη έκπληξη. Ο Ernst αυτή τη φορά αποφάσισε να μεταφέρει όλη αυτή την εμπειρία στην Ουάσινγκτον λόγω των σταθερών χαμηλών θερμοκρασιών που απαιτούνται για την παραγωγή αυτού του κρασιού και προέκυψε αυτό το μοναδικά πολύπλοκο Riesling.

Για την παραγωγή του Ice Wine Dr. Loosen όπως λέει και το όνομα, τα σταφύλια αφήνονται πάνω στο αμπέλι όλο το χειμώνα και παγώνουν. Μαζεύονται με το χέρι, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες νωρίς το πρωί και πιέζονται όπως είναι παγωμένα. Το αποτέλεσμα είναι ο ελάχιστος χυμός που προκύπτει να είναι απίστευτα συμπυκνωμένος και εκπληκτικά γλυκό κρασί, που όπως καταλαβαίνεις παράγεται σε πολύ μικρές ποσότητες.

Το Ice Wine Dr. Loosen είναι ένα επιδόρπιο κρασί που θα λατρέψεις και σίγουρα θα ενθουσιάσει όλους τους καλεσμένους σου μετά το τραπέζι, τόσο με τη γεύση όσο και με την ιστορία και τον τρόπο παραγωγής του!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι έντονο χρυσό. Η μύτη είναι απολαυστικά πολύπλοκη με τα πυρηνόκαρπα να ξεχωρίζουν από την πρώτη στιγμή. Αποξηραμένο βερίκοκο και σύκο, ροδάκινο, μανταρίνι, μέλι, κερήθρα και ξηροί καρποί ξεδιπλώνονται σταδιακά ενώ ανανάς και διακριτικά γήινα αρώματα συμπληρώνουν το υπερσύνθετο σύνολο.

Στο στόμα είναι γεμάτο, συμπυκνωμένο και ακόμη πιο πολύπλοκο, με την καταδικασμένα υψηλή οξύτητα να ισορροπεί το σύνολό του και τα τροπικά φρούτα να ξεχωρίζουν. Η επίγευση είναι απλά ατελείωτη.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Γλυκό
Χρονιά 2019
Αλκοόλ 7.5%
Προέλευση Ουάσινγκτον, Αμερική
Ποικιλία Riesling
Αρώματα Πυρηνόκαρπα, αποξηραμένο βερίκοκο, σύκο, ροδάκινο, μανταρίνι, μέλι, κερήθρα, ξηροί καρποί, ανανάς
Μέγεθος Φιάλης 375ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση 8 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ICE WINE RIESLING 2019 - DR LOOSEN

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με τάρτες φρούτων, γλυκά του κουταλιού και έντονα τυριά όπως Roquefort.

Λαβράκι στα κάρβουνα με πικάντικη σάλτσα σόγιας

  • 2 λαβράκια (των 500γρ) καθαρισμένα και ξεσπλαχνισμένα
  • ελαιόλαδο
  • αλατοπίπερο
  • Μια χούφτα φρέσκα μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη)
  • 2 λεμόνια ή 1 πορτοκάλι
  • 10 γρ φρέσκο ​​τζίντζερ, σε λεπτές φέτες
  • Επιπλέον φέτες λεμόνι ή λάιμ για το σερβίρισμα

 

Για τη σάλτσα

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1/2 έως 1 φρέσκια καυτερή πιπεριά, σε λεπτές φέτες (εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας)
  • 1/2 φλιτζάνι σάλτσα σόγιας
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη

 

Προθερμάνετε την ψησταριά σας ή ανάψτε τα κάρβουνα. Καθαρίστε το ψάρι καλά μέσα και έξω, και σκουπίστε το καλά. Κάνετε 3-4 κάθετες κάθετες στο κόκκαλο τομές  σε κάθε πλευρά του ψαριού. Αλοίψτε τα ψάρια μέσα και έξω με το ελαιόλαδο. Πασπαλίστε τα με αλάτι και πιπέρι μέσα και έξω. Γεμίστε τα με τα φρέσκα βότανα, φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού και τις φέτες τζίντζερ στις εγκοπές που ανοίξατε νωρίτερα.

Τοποθετήστε τα ψάρια μέσα σε μια σχάρα ψησίματος και ασφαλίστε τη καλά. Αφού έχουν κάτσει τα κάρβουνα ή αφού το grill αερίου έχει ζεσταθεί καλά, ψήστε για 5-7 λεπτά και στη συνέχεια γυρίστε τη σχάρα από την άλλη πλευρά για άλλα 5 λεπτά.

Για τη σάλτσα, τοποθετήστε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Προσθέστε το ελαιόλαδο και όταν κάψει, προσθέστε το σκόρδο και τις πιπεριές τσίλι. Μαγειρέψτε για 30 δευτερόλεπτα. Προσθέστε τη σάλτσα σόγιας και τη ζάχαρη και αφήστε στη φωτιά για 1 λεπτό.

Περιχύστε τα ψάρια με τη σάλτσα και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}