ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Laurent Perrier La Cuvée
€60,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Φρέσκια, εκλεπτυσμένη και φινετσάτη με 93pts James Suckling και 91pts από Robert Parker!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Η La Cuvée από τον οίκο Laurent-Perrier, είναι μια Σαμπάνια που ξεχειλίζει πολυτέλεια, από έναν από τους διαχρονικότερους οίκους της Καμπανίας. Φρέσκια, εκλεπτυσμένη και φινετσάτη, είναι μια σαμπάνια που σε κερδίζει αμέσως! Οι 93pts James Suckling και 91pts από Robert Parker, είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα!

Ο οίκος Laurent-Perrier ιδρύθηκε το 1812 και από τότε πρωτοστατεί στην παραγωγή σαμπάνιας, με στυλ διαχρονικό και κλασικό. Η La Cuvée είναι η λευκή υπογραφή του οίκου και προέρχεται από σταφύλια που έχουν αυστηρά επιλεχθεί από περισσότερα από 100 Crus.

 Το blend αποτελείται κυρίως από Chardonnay (πάνω από 50%), προσδίδοντας χαρακτηριστική  φρεσκάδα και κομψότητα. Το Pinot Noir (30–35%) προσθέτει δομή και ένταση, ενώ το Pinot Meunier (10–15%) χαρίζει ντελικάτο φλοράλ χαρακτήρα. Το κρασί μετά τη δεύτερη ζύμωση στη φιάλη ωριμάζει για τουλάχιστον 4 χρόνια στη φιάλη, όπου αναπτύσσεται ο επίμονος και λεπτεπίλεπτος αφρός του, ενώ ισορροπούν τα αρώματα του φρούτου με αυτά της αυτόλυσης.

Αν θέλεις να γευτείς μερικές φυσαλίδες φίνας πολυτέλειας, η La Cuvée από τον οίκο Laurent-Perrier είναι αυτό που ψάχνεις.

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στη μύτη έχει αρώματα από λευκόσαρκα ροδάκινα, βερίκοκα, νεκταρίνι, πράσινο μήλο και αχλάδι, πλαισιωμένα από νότες γιασεμιού, λεμονανθού, λεμονιού, ζύμης brioche και κρέμας, με διακριτική παρουσία φουντουκιού.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, κομψό αφρισμό και επίμονη, δροσιστική οξύτητα που δίνει φρεσκάδα. Λεμόνι, αχλάδι, κόκκινο και πράσινο μήλο σε πλήρη ισορροπία, με νότες από brioche, κάσιους και διακριτικές νότες μελιού.

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Αφρώδες
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Καμπανία, Γαλλία
Ποικιλία Chardonnay, Pinot Noir, Meunier
Αρώματα αρώματα από λευκόσαρκα ροδάκινα, βερίκοκα, νεκταρίνι, πράσινο μήλο και αχλάδι, πλαισιωμένα από νότες γιασεμιού, λεμονανθού, λεμονιού, ζύμης brioche και κρέμας, με διακριτική παρουσία φουντουκιού.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 7ºC
Παλαίωση 10+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

LAURENT PERRIER LA CUVÉE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ την σαν απεριτίφ ή με καπνιστό σολομό, χαβιάρι, αστακό, ή παλαιωμένα τυριά.

Ζυμαρικά με σάλτσα θαλασσινών

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη

1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα

400g ψιλοκομμένες ντομάτες

1 λίτρο ζωμό κότας (από κύβο είναι μια χαρά)

300 γρ μακαρόνια

240g πακέτο κατεψυγμένα mix θαλασσινών

μερικά φύλλα μαϊντανού, ψιλοκομμένα,

και φέτες λεμονιού για το σερβίρισμα

 

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα γουόκ ή ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε την πάπρικα, την ντομάτα και το ζωμό και αφήνουμε το μίγμα να βράσει.

Χαμηλώνουμε τη φωτιά ώστε να σιγοβράζει και προσθέτουμε τα ζυμαρικά. Τα μαγειρεύουμε για 7 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα για να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Αν χρησιμοποιήσουμε έτοιμο mix θαλασσινών, το αποψύχουμε και το προσθέτουμε στο τέλος, μαγειρεύοντας για 3 λεπτά ακόμη ώστε να δέσει η γεύση με τα ζυμαρικά. Αλατοπιπερώνουμε κατά βούληση. Στο τέλος, πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε με φέτες λεμονιού.

 

Συνδυασμός με κρασί

Τα θαλασσινά από τη φύση τους ζητάνε ένα λευκό κρασί, με σπιρτάδα, οξύτητα αλλά και λεπτά αρώματα που δεν θα υπερκαλύψουν τις γεύσεις του φαγητού. Από την άλλη, και ένα ροζέ με διακριτή οξύτητα, ίσως και με νύξη γλυκύτητας, θα έδενε όμορφα με την τομάτα στη σάλτσα.

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}