ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Lulu Pet Nat 2024 - The Knack Project
The Knack Project

LULU PET NAT 2024 - THE KNACK PROJECT

  Ελλάδα / Αττική
€30,70
€26,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Η κοκκινομάλλα έγινε αφρώδης!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Lulu Pet Nat – The Knack Project αν πρωταγωνιστούσε σε ρομαντική κομεντί θα ήταν αυτό το ατίθασο, ζουμπουρλούδικο κοκκινομάλλικο κορίτσι που θα ερωτευόταν ο ήρωας της ταινίας ένα καλοκαίρι. Στην πραγματική ζωή όμως είναι ένα φανταστικό “φυσικό” κόκκινο αφρώδες κρασί από Μούχταρο που σίγουρα θα ερωτευτείς αυτό το καλοκαίρι.  

Η Lulu είναι ένα φρέσκο και σίγουρα πρωτότυπο, κόκκινο pet-nat (pétillant naturel) που γεννήθηκε στα Γεράνεια Όρη, από παλιά κλήματα Μούχταρου ηλικίας 42 ετών, σε υψόμετρο 630 μέτρων. Ο Χρήστος Κουλουριώτης, δημιουργός του The Knack Project, εμπνεύστηκε από την αυθεντικότητα της ποικιλίας και την ανεπιτήδευτη χαρά του φυσικού κρασιού, για να δημιουργήσει ένα κρασί που... δεν παίρνει τον εαυτό του πολύ στα σοβαρά—αλλά παίρνει πολύ σοβαρά την απόλαυση. Το αποτέλεσμα είναι τόσο πετυχημένο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πρώτον πως ζούσαμε τόσο καιρό χωρίς τη Lulu Pet Nat και δεύτερον, πως και δεν το είχε σκεφτεί κανείς νωρίτερα.  

Μην το σκέφτεσαι πολύ, το Lulu Pet Nat – The Knack Project είναι το κρασί που θα σου λύσει τα χέρια όταν θες να ταιριάξεις πολλά και αντισυμβατικά πιάτα μαζί, κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Βιάσου είναι μόνο 200 φιάλες! 

ΧΡΩΜΑ

ΚΟΚΚΙΝΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ

Δοκιμή
Στο ποτήρι, το Lulu Pet Nat – The Knack Project έχει λαμπερό ρουμπινί χρώμα και ξεχειλίζει από αρώματα ροδιού, φράουλας, φραγκοστάφυλου και αποξηραμένων λουλουδιών.
 
Στο στόμα έχει μέτριο σώμα, απαλές τανίνες και μια ζουμερή, φρουτώδη αίσθηση που μπλέκεται με νότες λεβάντας και ζύμης 
Τα τεχνικά
Χρώμα Κόκκινο
Τύπος Αφρώδες
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12,7%
Προέλευση Αττική, Ελλάδα
Ποικιλία Μούχταρο
Αρώματα ρόδι, φράουλα, φραγκοστάφυλο, αποξηραμένα λουλούδια
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8–10°C
Παλαίωση -
Πώμα Crown Cap
Βιολογικό Όχι

LULU PET NAT 2024 - THE KNACK PROJECT

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασε το με πίτσα με πικάντικο σαλάμι, χοιρινά μπριζολάκια με bbq sauce, σουβλάκια και πλατό αλλαντικών.  

Σαλάτα με κοτόπουλο και μάνγκο

Για το κοτόπουλο
1 μέτριο κομμάτι στήθος κοτόπουλου
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κρέας
3-4 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ


Για την σαλάτα
200 gr. μάνγκο
1 μικρή κίτρινη πιπεριά
1 μικρή πορτοκαλί πιπεριά
1 μικρή κόκκινη πιπεριά
1 μέτριο κρεμμύδι
5-6 κλωναράκια φρέσκο κόλιανδρο


Για την βινεγκρέτ
1 κουταλιά της σούπας τζίντζερ
2 κουταλιές της σούπας ζαχαρη
1 ολόκληρο λάιμ
4-5 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο


Επιπλέον θα χρειαστείτε
Σουσάμι για το σερβίρισμα

Για το κοτόπουλο.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές.
Ανακατεύουμε το μέλι, την μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λάιμ.
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο μέσα στη μαρινάδα για τουλάχιστον 10 λεπτά ή περισσότερο αν έχουμε χρόνο! 

Ετοιμάζουμε την βινεγκρέτ.
Σε ένα γουδί χτυπάμε την ζάχαρη και το τριμμένο  τζίντζερ. Προθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό λάιμ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λάδι που επιλέξαμε, ανακατεύοντας ζωηρά με πιρούνι, μέχρι να ομογενοποιηθεί. 

Ψήνουμε το κοτόπουλο στο γκριλ, το τηγάνι ή τη σχάρα.
Περιχύνουμε το κοτόπουλο, όσο είναι ζεστό, με 2 κουταλιές της σούπας βινεγκρέτ.
Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς μέχρι να ετοιμάσουμε την σαλάτα!

Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, το βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό και το αφήνουμε για 5 λεπτά.
Κόβουμε το μάνγκο και τις πιπεριές σε λεπτά στίκς.

Σε ένα μπολ βάζουμε το μάνγκο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τον κόλιαντρο ψιλοκομμένο, την βινεγκρέτ και ανακατεύουμε.

Στο πιάτο σερβιρίσματος, βάζουμε λίγο κοτόπουλο και προσθέτουμε την σαλάτα.
Τελειώνουμε με το υπόλοιπο κοτόπουλο, περιχύνουμε με λίγη ακόμη βινεγκρέτ και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}