ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
No.1 Rosé NV No1 Family Estate
€33,30
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Η ροζέ «σαμπάνια» του Νότιου ημισφαιρίου, με 94pts από Decanter και 93pts από James Suckling!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το No.1 Rosé NV από το No.1 Family Estate συνδυάζει κομψότητα και φρεσκάδα, με μια γοητευτική πολυπλοκότητα που δεν θα μπορούσε να προέρχεται από οπουδήποτε αλλού, παρά μόνο από την παραδοσιακή μέθοδο της Καμπανίας. Η καθαρότητα του φρούτου του Pinot Noir αλλά και το χέρι του Daniel Le Brun (γάλλος από την Καμπανία που ερωτεύτηκε τη Νέα Ζηλανδία) συνθέτουν ένα φανταστικό αφρώδες ροζέ κρασί με τιμή που σε προτρέπει να βάλεις δυο φιάλες στο καλάθι σου. Οι 94pts από Decanter και οι 93pts από James Suckling, από την άλλη, το απαιτούν!

Ο Daniel Le Brun, μέλος της ιστορικής οικογένειας Le Brun της Καμπανίας, μετέφερε, το 1985, την τεχνογνωσία 12 γενεών στη Νέα Ζηλανδία. Το 1997 ίδρυσε το No.1 Family Estate, ένα οικογενειακό μπουτίκ οινοποιείο αφιερωμένο αποκλειστικά στην παραγωγή αφρωδών κρασιών παγκόσμιας κλάσης με την παραδοσιακή μέθοδο. Το πρώτο του κρασί, το Cuvée No.1 Blanc de Blancs NV, κυκλοφόρησε το 1999 και παραμένει μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς για τα αφρώδη της χώρας.

Το No.1 Rosé NV από το No.1 Family Estate φτιάχνεται με την παραδοσιακή μέθοδο της σαμπάνιας (Méthode Traditionnelle). Αποτελείται από 96% Pinot Noir και 4% Chardonnay, ενώ η παραμονή του για πάνω από 30 μήνες στις οινολάσπες του χαρίζει κρεμώδη υφή, αρωματικό βάθος και πολύ απολαυστικές νότες brioche. Το μοναδικό terroir του Marlborough δίνει ζωντάνια στο Pinot Noir, που καταλήγει σε ένα αφρώδες κρασί με έντονη   φρεσκάδα και εντυπωσιακό αρωματικό μπουκέτο!

Το No.1 Rosé NV από το No.1 Family Estate, είναι ότι πρέπει για όλες τις ιδιαίτερες περιστάσεις, ή έτσι απλά επειδή αξίζεις πάντα μερικές ποιοτικές φυσαλίδες! 

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΕΝΤΟΝΗ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στη μύτη έχει νότες από φρέσκια φράουλα, κόκκινο κεράσι και ώριμο βατόμουρο, πλαισιωμένες από ροδοπέταλα και μια κομψή ορυκτότητα που χαρίζει φινέτσα. Στη συνέχεια νότες brioche και ξηρών καρπών, δίνουν έξτρα πολυπλοκότητα.

Στο στόμα, έχει μέτριο σώμα με δροσιστική οξύτητα και βελούδινη κρεμώδη υφή. Γεύσεις από ώριμη φράουλα και κεράσι, ενισχύονται από νότες brioche, φρεσκοψημένο ψωμί και αμύγδαλο.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Αφρώδες
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12,5%
Προέλευση Marlborough, Νέα Ζηλανδία
Ποικιλία Pinot Noir, Chardonnay
Αρώματα φρέσκια φράουλα, κόκκινο κεράσι και ώριμο βατόμουρο, ροδοπέταλα και μια κομψή ορυκτότητα που χαρίζει φινέτσα. Στη συνέχεια νότες brioche και ξηρών καρπών, δίνουν έξτρα πολυπλοκότητα.
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8–10°C
Παλαίωση 3+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

NO.1 ROSÉ NV NO1 FAMILY ESTATE

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το σαν απεριτίφ ή με tartare σολομού, bruschetta με ντομάτα και βασιλικό, ψητές γαρίδες με πορτοκάλι.

Γαρίδες, σουβλάκι, τυλιγμένες με προσούτο σε μαρμελάδα πορτοκάλι

1/4 φλιτζανιού μαρμελάδα πορτοκάλι

1/4 φλιτζανιού λευκό ξηρό κρασί

4 κουταλάκια του γλυκού φρέσκο ​​χυμό λεμονιού

1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο ​​τζίντζερ

1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα

20 γαρίδες jumbo ή μεσαίου μεγέθους ξεφλουδισμένες (μπορείτε να αφήσετε την ουρά)

10 φέτες προσούτο κομμένες σε 2 φέτες κατά μήκος

2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι

10 καλαμάκια για σουβλάκια βουτηγμένα σε νερό για 20 λεπτά

αλάτι

πιπέρι

 

Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέυουμε τη μαρμελάδα, το λευκό κρασί, το χυμό λεμονιού, το τζίντζερ, το σκόρδο και τα κρεμμυδάκια. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τα γούστα μας.

Βουτάμε τις γαρίδες και τις γυρίζουμε για να καλυφθούν πλήρως με το μίγμα. Τις αφήνουμε για 20 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου. Μετά το πέρασμα των 20 λεπτών, στραγγίζουμε τις γαρίδες.

Τυλίγουμε κάθε μια από τις γαρίδες με μια φέτα προσίουτο, περίπου στη μέση. Περνάμε 2 γαρίδες σε κάθε καλαμάκι και φροντίζουμε νε τις καρφώσουμε έτσι ώστε να μην ξετυλιχτεί το προσούτο.

Προθερμαίνουμε το γκριλ σε μεσαία προς ψηλή θερμοκρασία. Αν τα κάνουμε στα κάρβουνα φροντίζουμε να έχουμε μέτρια φωτιά. Βουτάμε τα σουβλάκια στη μαρινάδα και τα ψήνουμε έως ότου το προσούτο γίνει τραγανό και οι γαρίδες αδιαφανείς και ελαφρά κόκκινες, περίπου 3 λεπτά από κάθε πλευρά.

 

Μυστικό

Μουλιάζουμε τα ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια σε νερό (κατά προτίμηση ζεστό) πριν τα βάλουμε στο φούρνο ή στα κάρβουνα για να μην καούν και μαυρίσουν κατά το ψήσιμο.

 

Συνδυασμός με κρασί

Θαλασσινά, προσούτο και μαρμελάδα πορτοκάλι συνδυάζονται με το έντονο κάπνισμα του ψησίματος στη σχάρα. Λευκά κρασιά μεγάλης έντασης με πέρασμα από βαρέλι, ελαφριά κόκκινα με μέτριες - τανίνες και δροσερά ροζέ με οξύτητα θα αποδώσουν καλύτερα τον γευστικό πλούτο αυτής της συνταγής.

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}