ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Ροζέ Wild Ferment 2022 - Κτήμα Παπαργυρίου
Κτήμα Παπαργυρίου

ΡΟΖΕ WILD FERMENT 2022 - ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ

  Ελλάδα / Κορινθία
€14,80
€12,90
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το ροζέ που θα σε κρατήσει!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Αυτό το ροζέ κρασί το περίμενες καιρό. Το ίδιο κι εμείς. Το Ροζέ του Κτήματος Παπαργυρίου μόλις κυκλοφόρησε και είναι τόσο εντυπωσιακό που δύσκολα θα φτάσει να δει καλοκαίρι… Με την ξεχωριστή του φιάλη τύπου Αλσατίας και το απόλυτα κομψό του προφίλ, ήρθε για να διεκδικήσει τη θέση του στα αγαπημένα σου ροζέ.

Ξέρεις ότι ο Γιάννης Παπαργυρίου αποτελεί εγγύηση για το αποτέλεσμα. Η οικογένεια ξεκίνησε το 1978 να ασχολείται με το κρασί όταν ο πατέρας του, Αριστείδης, γεωπόνος με αγάπη για το κρασί, ξεκίνησε το Κτημα Παπαργυρίου στο Λαλιώτη Κορινθίας, 10 χιλιόμετρα από το Κιάτο. Ο Γιάννης Παπαργυρίου, γιος του, ως σήμερα συνεχίζει το οινοποιείο με 120 στρέμματα και σε κάθε δημιούργημα του δείχνει τον χαρακτήρα του οινοποιείου!

Το Ροζέ Παπαργυρίου είναι ένα blend από Αγιωργίτικο και Μαυροδάφνη με τις δύο ποικιλίες να δίνουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους. Έντονα φρουτώδες, ανάλαφρο και με μπόλικο μπρίο στο στόμα, θα κάνει καλή παρέα με λαδερά πιάτα της ελληνικής κουζίνας αλλά και με όχι πολύ βαριά μαγειρεμένα κρεατικά.

Στόκαρε όσο προλαβαίνεις…

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΣΩΜΑ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι είναι ανοιχτόχρωμο, φωτεινό ροζ. Έντονα αρωματικό, με τη φράουλα τα κόκκινα μούρα και το κεράσι να σου σπάνε τη μύτη από το πρώτο δευτερόλεπτο.

Μέτριου όγκου σώμα με ισορροπημένη οξύτητα και μπόλικο κόκκινο φρούτο. Η καλής διάρκειας επίγευση αφήνει φραουλένια αίσθηση στο στόμα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2022
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Κορινθία
Ποικιλία Αγιωργίτικο, Μαυροδάφνη
Αρώματα Φράουλα, κόκκινα μούρα, κεράσι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΡΟΖΕ WILD FERMENT 2022 - ΚΤΗΜΑ ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Απόλαυσέ το μόνο του σαν απεριτίφ ή συνδυάστε το με πλούσιες σαλάτες με φρούτα και πιάτα σολομού.

Σπαγγέτι με γαρίδες, λεμόνι και μάραθο

1 πακέτο σπαγγέτι Νo6 
800 γρ. γαρίδες
2 λεμόνια ακέρωτα
5-6 σκελίδες σκόρδο
1 μικρό ματσάκι μάραθο
Φρέσκο πιπέρι
Χοντρό αλάτι
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο

Καθαρίζουμε προσεκτικά τις γαρίδες και αφοιρούμε τα κεφάλια. Τα βάζουμε να βράσουν, σε μια κατσαρόλα με 300 ml. νερό και 3 σκελίδες σκόρδο, για 15 λεπτά. Κατόπιν περνάμε το ζωμό από σίτα, πιέζοντας καλά τα κεφάλια, και τον κρατάμε ζεστό.

Ταυτόχρονα βράζουμε  al dente το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό. Παίρνουμε το ξύσμα από τα λεμόνια και ψιλοκόβουμε το μάραθο.

Σε ένα αρκετά μεγάλο τηγάνι ρίχνουμε ελαιόλαδο, περίπου 20 ml. και το υπόλοιπο σκόρδο, μόλις ζεσταθεί το ελαιόλαδο αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε το μπούκοβο.

Σωτάρουμε στο λάδι τις καθαρισμένες γαρίδες, για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Καρυκεύουμε με αλατοπίπερο, προσθέτουμε λίγο μάραθο, λίγο ξύσμα λεμονιού και σβήνουμε με το χυμό των λεμονιών.

Αφαιρούμε τις γαρίδες και στο ίδιο τηγάνι, προσθέτουμε το σπαγγέτι απευθείας από την κατσαρόλα και δυναμώνουμε την θερμοκρασία. Προσθέτουμε τον ζωμό που ετοιμάσαμε και ανακατεύουμε, το άμυλο που θα βγάλουν τα ζυμαρικά θα αρχίσει να «δένει» τη σάλτσα.

Όταν η σάλτσα ελαττωθεί πασπαλίζουμε με μάραθο, πιπέρι και το υπόλοιπο ξύσμα λεμονιού. Σερβίρουμε αμέσως το σπαγγέτι με τις γαρίδες

 

Σημειώσεις για την συνταγή:
– Αν θέλουμε περισσότερη γεύση προσθέτουμε στον ζωμό από τις γαρίδες ένα μικρό μπουκέ γκαρνί (1 φύλλο πράσο το πράσινο μέρος, 1 φύλλο δάφνη, 1 κλωναράκι θυμάρι, 3 κλωναράκια μαϊντανό και 1 κλωναράκι σέλινο).
– Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και καραβίδες.

 

Εύα Μονόχαρη 

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}