ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Per Se Pet Nat 2024 - The Knack Project
The Knack Project

PER SE PET NAT 2024 - THE KNACK PROJECT

  Ελλάδα / Αττική
€30,70
€26,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το απόλυτο αντίδοτο στην καλοκαιρινή ζέστη!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

To Per Se Pet Nat – The Knack Project είναι ένα “φυσικό” κρασί που γεννήθηκε από το ένστικτο, την περιέργεια και την αγάπη για το απρόβλεπτο. Παράλληλα είναι υπερ-απολαυστικό, δροσιστικό, φρουτώδες και το απόλυτο αντίδοτο για τη ζέστη.  

Στα Μέγαρα, εκεί όπου τα Γεράνεια Όρη αγκαλιάζουν τον αμπελώνα και η θαλασσινή αύρα φτάνει μέχρι τις ρίζες των παλαιών κλημάτων, ο Χρήστος Κουλουριώτης αποφάσισε να ακολουθήσει το ένστικτό του. Χωρίς οικογενειακή παράδοση στην οινοποιία, αλλά με βαθιά αγάπη για το κρασί και γνώση από το WSET Diploma, δημιούργησε το The Knack Project – ένα προσωπικό στοίχημα για κρασιά με χαρακτήρα και sense of place. 

Το Per Se Pet Nat - The Knack Project είναι το πιο γαργαλιστικό και παιχνιδιάρικο μέλος της οικογένειας The Knack Project. Ένα pet-nat (pétillant naturel), δηλαδή αφρώδες κρασί που εμφιαλώνεται πριν ολοκληρωθεί η ζύμωση. Το όνομά του, εμπνευσμένο από το "per se" και το "σεπέτι" (το καλάθι του τρύγου), είναι φόρος τιμής στην απλότητα και τη φυσικότητα. Η ποικιλία που χρησιμοποιείται είναι το Chardonnay, που καλλιεργείται σε υψόμετρο 330 μέτρων. Η ζύμωση ξεκινά αυθόρμητα με γηγενείς ζύμες και ολοκληρώνεται στη φιάλη, δημιουργώντας φυσικές φυσαλίδες και ένα κρασί γεμάτο ενέργεια. 

Κάνε μια φιάλη δική σου τώρα! 

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΕΛΑΦΡΥ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στο ποτήρι, το Per Se Pet Nat The Knack Project είναι ζωηρό, με αρώματα από αχλάδι, μήλο,  ροδάκινο, περγαμόντο και brioche.

Στο στόμα είναι δροσερό, με τραγανή οξύτητα, λεπτές φυσαλίδες και μια ανεπιτήδευτη, σχεδόν παιχνιδιάρικη αίσθηση. Είναι το κρασί που ανοίγεις με φίλους, χωρίς αφορμή, απλώς γιατί είναι Κυριακή ή γιατί βρεθήκατε όλοι μαζί μετά από καιρό. 

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Ξηρό
Χρονιά NV
Αλκοόλ 12,7%
Προέλευση Μέγαρα, Ελλάδα
Ποικιλία Chardonnay
Αρώματα αχλάδι, μήλο, ροδάκινο, περγαμόντο, brioche
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8–10°C
Παλαίωση -
Πώμα Crown Cap
Βιολογικό Όχι

PER SE PET NAT 2024 - THE KNACK PROJECT

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασε το με ανοιχτά σάντουιτς με πικάντικη αυγοσαλάτα, ψητό κοτόπουλο με λαχανικά και πράσινη σαλάτα με ψητά νεκταρίνια και γιαουρτοτυράκια. 

Σαλάτα με κοτόπουλο και μάνγκο

Για το κοτόπουλο
1 μέτριο κομμάτι στήθος κοτόπουλου
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα απαλή
1 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλάκι του γλυκού μείγμα μπαχαρικών για κρέας
3-4 κουταλιές της σούπας χυμό λάιμ


Για την σαλάτα
200 gr. μάνγκο
1 μικρή κίτρινη πιπεριά
1 μικρή πορτοκαλί πιπεριά
1 μικρή κόκκινη πιπεριά
1 μέτριο κρεμμύδι
5-6 κλωναράκια φρέσκο κόλιανδρο


Για την βινεγκρέτ
1 κουταλιά της σούπας τζίντζερ
2 κουταλιές της σούπας ζαχαρη
1 ολόκληρο λάιμ
4-5 κουταλιές της σούπας σησαμέλαιο ή ελαιόλαδο


Επιπλέον θα χρειαστείτε
Σουσάμι για το σερβίρισμα

Για το κοτόπουλο.
Κόβουμε το κοτόπουλο σε μπουκιές.
Ανακατεύουμε το μέλι, την μουστάρδα, τα μπαχαρικά και τον χυμό λάιμ.
Μαρινάρουμε το κοτόπουλο μέσα στη μαρινάδα για τουλάχιστον 10 λεπτά ή περισσότερο αν έχουμε χρόνο! 

Ετοιμάζουμε την βινεγκρέτ.
Σε ένα γουδί χτυπάμε την ζάχαρη και το τριμμένο  τζίντζερ. Προθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό λάιμ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε το λάδι που επιλέξαμε, ανακατεύοντας ζωηρά με πιρούνι, μέχρι να ομογενοποιηθεί. 

Ψήνουμε το κοτόπουλο στο γκριλ, το τηγάνι ή τη σχάρα.
Περιχύνουμε το κοτόπουλο, όσο είναι ζεστό, με 2 κουταλιές της σούπας βινεγκρέτ.
Το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς μέχρι να ετοιμάσουμε την σαλάτα!

Κόβουμε το κρεμμύδι σε ροδέλες, το βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό και το αφήνουμε για 5 λεπτά.
Κόβουμε το μάνγκο και τις πιπεριές σε λεπτά στίκς.

Σε ένα μπολ βάζουμε το μάνγκο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, τον κόλιαντρο ψιλοκομμένο, την βινεγκρέτ και ανακατεύουμε.

Στο πιάτο σερβιρίσματος, βάζουμε λίγο κοτόπουλο και προσθέτουμε την σαλάτα.
Τελειώνουμε με το υπόλοιπο κοτόπουλο, περιχύνουμε με λίγη ακόμη βινεγκρέτ και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}