ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 5 Έτη
70k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.800.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Suffragette 2023 - Κτήμα Ζην Ηδέως
Κτήμα Ζην Ηδέως

SUFFRAGETTE 2023 - ΚΤΗΜΑ ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ

  Ελλάδα / Πέλλα
€16,50
€14,40
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Ένα σπάνιο χαρμάνι δυο γηγενών ποικιλιών!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Το Suffragette 2023 από το Οινοποιείο Ζην Ηδέως, είναι ένα νέο και ασυνήθιστο χαρμάνι δυο γηγενών ποικιλιών της Μακεδονίας, που μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη! Ξινόμαυρο και Αμάσσι ταίριαξαν περίφημα και έδωσαν ένα πολύ απολαυστικό συνδυασμό πληθωρικού σώματος και φινετσάτων αρωμάτων. Μπαίνει αμέσως στη λίστα των φίνων ροζέ που θα πίνεις μετά μανίας φέτος το καλοκαίρι!

Το οικογενειακό οινοποιείο Ζην Ηδέως είναι ένα μικρό οινοποιείο που καλλιεργεί ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες στο Λουτράκι Αλμωπίας, κοντά στα διάσημα Λουτρά Πόζαρ. Οι 3 αμπελώνες τους, καλύπτουν 90 σχεδόν στρέμματα στους Νερόμυλους και το Λουτράκι. Μέσα σε αυτούς η κάθε ποικιλία κατέχει ξεχωριστή θέση, ανάλογα με το που αποδίδει καλύτερης ποιότητας σταφύλια. Το Ξινόμαυρο μεγαλώνει στον αμπελώνα του Λουτρακίου και των Νερόμυλων, ενώ το Αμάσσι ανάμεσα στους δυο και σε μεγαλύτερο υψόμετρο.

Το Suffragette 2023 από το Οινοποιείο Ζην Ηδέως αποτελείται από 70% Αμμάσι και 30% Ξινόμαυρο. Η ζύμωση έγινε μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές και έμεινε σε επαφή με τις φίνες οινολάσπες για 6 μήνες. Το τελικό αποτέλεσμα έδωσε ένα ροζέ κρασί με βάθος, πολυπλοκότητα, αλλά και πολύ κομψά αρώματα φράουλας και βατόμουρου!

Μην έχεις στο μυαλό σου ότι το Suffragette 2023 από το οινοποιείο Ζην Ηδέως, ανήκει στα κλασικά ροζέ με ήπιο σώμα και χαμηλή οξύτητα, καθώς ξεχωρίζει για τον πιο πλούσιο και δομημένο χαρακτήρα του, έχει όγκο, ένταση αλλά και μια εκλεπτυσμένη φινέτσα που το κάνει ασυναγώνιστο δίπλα σε πιάτα της μεσογειακής κουζίνας και όχι μόνο!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΜΕΤΡΙΑ

Δοκιμή

Στη μύτη έχει πλούσια αρώματα από ώριμη φράουλα, κεράσι, κόκκινα μούρα, λευκό τριαντάφυλλο και διακριτικές νότες φασκόμηλου, μπανάνας και αχλαδιού.

Στο στόμα έχει μέτριο σώμα και ισορροπημένη οξύτητα, με πολύ διακριτικό ταννικό χαρακτήρα. Μαύρο κεράσι, βατόμουρο, ρόδι, ντοματάκι, νεράντζι, φασκόμηλο, άνθη πορτοκαλιάς και ροδάκινο, συνθέτουν ένα πολύπλοκο και απόλυτα γαστρονομικό αποτέλεσμα.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Πέλλα, Ελλάδα
Ποικιλία Ξινόμαυρο, Αμάσσι
Αρώματα ώριμη φράουλα, κεράσι, κόκκινα μούρα, λευκό τριαντάφυλλο, φασκόμηλο, μπανάνα, αχλάδι
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 8°C
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

SUFFRAGETTE 2023 - ΚΤΗΜΑ ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Δοκίμασέ το με μελιτζάνες με σάλτσα τομάτας και φέτα, τάρτα με κατσικίσιο τυρί και τοματίνια, χοιρινές μπριζόλες με μαρμελάδα ντομάτας

Τάρτα με απάκι κοτόπουλο,ντοματίνια και πιπεριά

  • 1 δόση φύλλο τάρτας
  • 300 gr. φέτα τριμμένη
  • 200  gr. γιαούρτι
  • 100 gr. ανθότυρο
  • 1 πράσινη πιπεριά κομμένη σε κύβους
  • 100 gr. απάκι κοτόπουλο ψιλοκομμένο
  • 6 τοματίνια cherryψιλοκομμένα
  • 50 gr. φιλέτο ελιάς
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

 

 

Προψήνουμε την τάρτα τοποθετώντας χαρτί ψησίματος στην επιφάνεια της και από πάνω όσπρια όπως γίγαντες ώστε να μην φουσκώσει η ζύμη κατά το ψήσιμο. Αποσύρουμε την τάρτα από τον φούρνο αφού έχει ροδίσει καλά και παντού.

Σ 'ένα βαθύ σκεύος ανακατεύουμε τα τυριά με το γιαούρτι .

Προσθέτουμε την πιπεριά, το φιλέτο ελιάς και το μισό κοτόπουλο στο σκεύος με τα τυριά και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά.

Καλύπτουμε ομοιόμορφα την τάρτα με το μείγμα και προσθέτουμε στο τέλος το υπόλοιπο κοτόπουλο και τα τοματίνια.

Τοποθετούμε την τάρτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για 20 λεπτά.

Στη συνέχεια βγάζουμε από τον φούρνο, αφήνουμε να κρυώσει για να δέσει η τάρτα με τα υλικά και σερβίρουμε.

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}