ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Wanderlust Ροζέ 2023 - Κτήμα Χατζηβαρύτη
Κτήμα Χατζηβαρύτη

WANDERLUST ΡΟΖΕ 2023 - ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

  Ελλάδα / Γουμένισσα
€18,40
€16,00
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Το ροζέ που γεννήθηκε για να συγκινήσει!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Τα πιο μεθυστικά χρώματα του καλοκαιρινού ουρανού μπήκαν σε μπουκάλι και σε προκαλούν σε ένα ταξίδι αναζήτησης! Η μαγεία της αναζήτησης και της εξερεύνησης, όταν είναι πολύ έντονη δημιουργεί σχεδόν τάσεις φυγής! Αυτό περίπου σημαίνει Wanderlust. Όσοι το έχουν νοιώσει ξέρουν. Ευτυχώς για όλους η Χλόη το ένοιωσε όλα εκείνα τα χρόνια που έλειπε στο εξωτερικό και το έκανε κρασί! To Wanderlust δεν είναι μόνο ένα ροζέ κρασί, είναι ολόκληρο συναίσθημα!

Η Χλόη Χατζηβαρύτη μετά από μια μακρά περιπλάνηση και αναζήτηση του οινικού της στυλ, επέστρεψε από τη Γαλλία το 2016 και έφερε μαζί της όλη την αγάπη και την τεχνογνωσία που συγκέντρωσε στα ταξίδια της, για τα φυσικά κρασιά και τη βιοδυναμική καλλιέργεια. Ο πατέρας της Βαγγέλης Χατζηβαρύτης, εμπνευστής και ιδρυτής του οινοποιείου, στήριξε με καμάρι και περηφάνεια το νέο εγχείρημα της κόρης του: κρασιά φυσικά, αφιλτράριστα και ακολλάριστα. Η λιγότερη δυνατή παρέμβαση είναι το Α και το Ω στις οινοποιήσεις της Χλόης. Κάθε χρόνο η φύση μπορεί να έχει άλλα σχέδια και τότε της δείχνει το δρόμο για την κατάλληλη οινοποίηση που πρέπει να πραγματοποιηθεί, ώστε να αποτυπώσει στο κρασί τον καλύτερο χαρακτήρα του σταφυλιού.

Το Wanderlust, απέκτησε όλα τα χρώματα της ροζ παλέτας, μετά από 2 περίπου ώρες κρυοεκχύλισης. Από εκεί πήρε και αυτή τη μοναδική φρεσκάδα των κερασιών και του ροδάκινου, ενώ το brio του Ξινόμαυρου, είναι αδύνατο να κρυφτεί! Η ζύμωση έγινε με αυτόχθονες φυσικές ζύμες για να καταλήξει σε αφιλτράριστη εμφιάλωση. Να ξέρεις πως αυτό το κρασί δεν περιέχει στάλα από θειώδη.

Αυτό το ροζέ θα γίνει η καλύτερη προσθήκη σε βραδιές καλοκαιριού με παρέα, σε ατελείωτες συζητήσεις και γέλια μέχρι δακρύων. Είναι το ροζέ που γεννήθηκε για να συγκινήσει!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Στο ποτήρι έχει βαθύ ροζ-ροδακινί χρώμα. Η μύτη είναι έντονη, απόλυτα φρουτώδης, με αρώματα φράουλας, βύσσινου και κερασιού, έντονης διάρκειας.

Στο στόμα είναι πλούσιο με ζουμερά κόκκινα φρούτα, κυρίως κεράσια, γλυκό βύσσινο που πλαισιώνονται από βοτανικές νότες αρμπαρόριζας και γιασεμιού. Οι ταννίνες είναι έντονες και τα αρώματα ώριμου ροδάκινου δημιουργούν την απόλυτη αρμονία.

Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 12%
Προέλευση Γουμένισσα
Ποικιλία Ξινόμαυρο
Αρώματα Φράουλα, βύσσινο, κεράσι, αρμπαρόριζα, γιασεμί
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9°C
Παλαίωση 3 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Ναι

WANDERLUST ΡΟΖΕ 2023 - ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΒΑΡΥΤΗ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Συνδύασέ το με μια τεράστια πιατέλα καλοκαιρινών φρούτων. Θα το λατρέψεις με κατσικίσιο τυρί, ριζότο θαλασσινών και δροσερή σαλάτα με φράουλες.

Γεμιστά κατσαρόλας με κους κους

Για τη γέμιση
 250 γρ. κους κους
 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
 1 ξερό κρεμμύδι
 2 σκελίδες σκόρδο
 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
 2 κουταλιές της σούπας μαύρες σταφίδες
 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
 40 ml. ελαιόλαδο
 150 ml. τοματοχυμό
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 Αλάτι

Επιπλέον χρειαζόμαστε
 4 σφιχτές ντομάτες
 4 κολοκύθια στρογγυλά
 4 πιπεριές πράσινες
 60 ml. ελαιόλαδο
 100 ml. τοματοχυμό
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 Αλάτι

Κόβουμε και αφαιρούμε τα καπάκια από ταλαχανικά και αδειάζουμε το εσωτερικό τους.

Σε ένα μεγάλο μπωλ ψιλοκόβουμε την ψίχα από τις ντομάτες, το μαϊντανό, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Προσθέτουμε τον τοματοχυμό, το κουκουνάρι, τις σταφίδες, αλάτι, πιπέρι και 40 ml. ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κους κους και 50 ml. νερό.


Γεμίζουμε τα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε μια πλατιά κατσαρόλα, το ένα δίπλα στο άλλο. Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε 60 ml. ελαιόλαδο, 100 ml. τοματοχυμό, 150 ml. νερό, αλάτι-πιπέρι και περιχύνουμε τα γεμιστά.


Τοποθετούμε την κατσαρόλα για 3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά και κατοπιν σιγοβράζουμε για περίπου 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά ή να μείνει το φαγητό με το λάδι του. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και σερβίρουμε, τρώγονται και κρύα

Σημειώσεις για τη συνταγή
– Μπορούμε να προσθέσουμε μέσα στην κατσαρόλα και μια-δυο πατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια
– Μπορούμε αν θέλουμε να φτιάξουμε τα γεμιστά και στο φούρνο
– Το κουκουνάρι και τη σταφίδα μπορούμε να τα παραλείψουμε

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}