ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2023
65k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Ξινόμαυρο Ροζέ 2023 - Κτήμα Γεροβασιλείου
Κτήμα Γεροβασιλείου

ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ ΡΟΖΕ 2023 - ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

  Ελλάδα / Θεσσαλονίκη
€19,00
€16,60
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

Μόλις βρήκες το απόλυτο καλοκαιρινό ροζέ!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;
Ναι φυσικά είναι Ξινόμαυρο που το έχεις λατρέψει σε κάθε εκδοχή του. Αν το βάλεις όμως δίπλα στο όνομα του Βαγγέλη Γεροβασιλείου, μιλάμε πια για ένα ροζέ κρασί που έρχεται με εγγύηση για τρομακτικά υψηλές καταναλώσεις, ασταμάτητη απόλαυση και έκρηξης αρωμάτων από τροπικά φρούτα και ζουμερές φράουλες. Εμείς σε προειδοποιήσαμε!
 
Ο Βαγγέλης Γεροβασιλείου είναι ο βασιλιάς της Σταχτοπούτας του Βορρά. Ναι, στη Μαλαγουζιά αναφερόμαστε και όχι δεν ξεκινήσαμε τα παραμύθια, αν και η πορεία του στην ελληνική οινοποίηση μόνο παραμυθένια θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Έχει μείνει στην ιστορία για την αναβίωση της λευκής ποικιλίας, αλλά και για τα άκρως θεαματικά αποτελέσματα της φύτευσης της ποικιλίας Viognier στον αμπελώνα της Επανομής. Τα κρασιά του σηματοδοτούν την πορεία του ελληνικού κρασιού και οτιδήποτε φέρει το όνομά του συνοδεύεται από φανταστικές διακρίσεις σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς.
 
Το Ξινόμαυρο ροζέ είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κρασί από την ομώνυμη ποικιλία που μετά από μερικές ώρες με τα στέμφυλα πήρε ένα πολύ απαλό και ντελικάτο σομόν χρώμα. Η ζύμωση έγινε μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές με σκοπό να διατηρηθούν τα φρέσκα αρωματικά στοιχεία της ποικιλίας και παρέμεινε με τις οινολάσπες για λίγους μήνες.
 
Το αποτέλεσμα είναι ένα πολύ ζουμερό, φρουτώδες και έντονα δροσιστικό ροζέ κρασί, που εγγυόμαστε ότι θα καταναλώνεις με μανία τους προσεχείς καλοκαιρινούς μήνες!

ΧΡΩΜΑ

ΡΟΖΕ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή
Έχει απαλό σομόν χρώμα. Έντονα αρώματα από κεράσια, φράουλες, ροζ γκρέιπφρουτ, φραμπουάζ, raspberry, με νότες γιασεμιού και άγουρης φράουλας.
 
Στο στόμα είναι πιο πολύπλοκο με δροσιστική οξύτητα και αρώματα από φράουλα, πετροκέρασο, ροδάκινο, περγαμόντο, ροζ γκρέιπφρουτ, άνθη γιασεμιού και ζύμη μπριος.
Τα τεχνικά
Χρώμα Ροζέ
Τύπος Ξηρό
Χρονιά 2023
Αλκοόλ 13%
Προέλευση Επανομή, Ελλάδα
Ποικιλία Ξινόμαυρο
Αρώματα Κεράσι, φράουλα, ροζ γκρέιπφρουτ, φραμπουάζ, raspberry, γιασεμί, άγουρη φράουλα
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 9ºC
Παλαίωση 2 χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ ΡΟΖΕ 2023 - ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Δοκίμασέ το με αστακομακαρονάδα, burrata με φράουλες, pizza με μοτσαρέλα και pizza με prosciutto

Γεμιστά κατσαρόλας με κους κους

Για τη γέμιση
 250 γρ. κους κους
 3 φρέσκα κρεμμυδάκια
 1 ξερό κρεμμύδι
 2 σκελίδες σκόρδο
 1 μικρό ματσάκι μαϊντανό
 2 κουταλιές της σούπας μαύρες σταφίδες
 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
 40 ml. ελαιόλαδο
 150 ml. τοματοχυμό
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 Αλάτι

Επιπλέον χρειαζόμαστε
 4 σφιχτές ντομάτες
 4 κολοκύθια στρογγυλά
 4 πιπεριές πράσινες
 60 ml. ελαιόλαδο
 100 ml. τοματοχυμό
 Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
 Αλάτι

Κόβουμε και αφαιρούμε τα καπάκια από ταλαχανικά και αδειάζουμε το εσωτερικό τους.

Σε ένα μεγάλο μπωλ ψιλοκόβουμε την ψίχα από τις ντομάτες, το μαϊντανό, τα κρεμμύδια και τα σκόρδα. Προσθέτουμε τον τοματοχυμό, το κουκουνάρι, τις σταφίδες, αλάτι, πιπέρι και 40 ml. ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και προσθέτουμε το κους κους και 50 ml. νερό.


Γεμίζουμε τα λαχανικά και τα τοποθετούμε σε μια πλατιά κατσαρόλα, το ένα δίπλα στο άλλο. Σ' ένα μπωλ ανακατεύουμε 60 ml. ελαιόλαδο, 100 ml. τοματοχυμό, 150 ml. νερό, αλάτι-πιπέρι και περιχύνουμε τα γεμιστά.


Τοποθετούμε την κατσαρόλα για 3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά και κατοπιν σιγοβράζουμε για περίπου 35 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά ή να μείνει το φαγητό με το λάδι του. Αφήνουμε να κρυώσουν καλά και σερβίρουμε, τρώγονται και κρύα

Σημειώσεις για τη συνταγή
– Μπορούμε να προσθέσουμε μέσα στην κατσαρόλα και μια-δυο πατάτες κομμένες σε χοντρά κομμάτια
– Μπορούμε αν θέλουμε να φτιάξουμε τα γεμιστά και στο φούρνο
– Το κουκουνάρι και τη σταφίδα μπορούμε να τα παραλείψουμε

 

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}