ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια

TERRA APEIRA

Το Terra Apeira είναι αποτέλεσμα συνεργασίας τριών ανθρώπων με διαφορετικές σχέσεις με το κρασί: του οινολόγου Δημήτρη Τζάκου (Winest), του οινόφιλου-ιδιοκτήτη wine bar Μιχάλη Παπατσίμπα (Materia Prima), και της οινολόγου Βασιλικής Ακριώτου, ιδιοκτήτριας του Akriotou Microwinery. Ξεκίνησαν το εγχείρημα περιπλανώμενοι στους αμπελώνες των Πλαταιών Βοιωτίας, δοκιμάζοντας και δημιουργώντας χαρμάνια από ελληνικές ποικιλίες και διαφορετικά αμπελοτόπια. Το όνομα "Apeira" (άπειρο) συμβολίζει την ανεξάντλητη ποικιλομορφία των ελληνικών terroirs. Η σειρά περιλαμβάνει λευκό, ροζέ και ερυθρό κρασί, με κοινό παρονομαστή τη φρεσκάδα και την καθαρή έκφραση του φρουτώδους χαρακτήρα των ποικιλιών.

 

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}