ΦΙΛΤΡΑ

Τα φίλτρα έρχονται...

Εύρος Τιμών

Ταξινόμηση

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

{{cart.TotalPieces}} τεμάχιο στο καλάθιτεμάχια στο καλάθι

Το καλάθι σου είναι κλειδωμένο και ξεκλειδώνει σε {{cart.UnlocksInMinutes}} λεπτά

{{item.Name}}
{{item.SubTitle}}
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
Αφαίρεση
{{item.ProductPiecesCount}} τεμάχιο τεμάχια
Καλύτερη Online Κάβα 2019, 2020, 2021 & 2022
50k+ Ευχαριστημένα Μέλη
Δωρεάν Αποστολή*
Δωρεάν Επιστροφές
Έχουν παραδοθεί πάνω από 1.500.000 φιάλες
Κριτικές Πελατών: 9,8/10
Chateau D' Yquem 2016
€709,30
€644,80
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ... Στην πόρτα σου σε 1 - 3 μέρες

99pts James Suckling, 98pts Robert Parker, 97pts Wine Enthusiast και 94pts Wine Spectator!

ΣΤΕΙΛΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟ

Γιατί το αγαπάμε;

Είσαι έτοιμος για την απόλυτη οινική εμπειρία; Δεν χρειάζεται να ψάξεις παραπέρα γιατί μόλις βρήκες το Château d'Yquem 2016. Αυτό το θρυλικό κρασί παράγεται από χαρμάνι σταφυλιών Semillon και Sauvignon Blanc, τα οποία επιλέγονται προσεκτικά, ρόγα-ρόγα με το χέρι.

Στη συνέχεια, τα σταφύλια ζυμώνονται και παλαιώνουν σε δρύινα βαρέλια, με αποτέλεσμα ένα πλούσιο και σύνθετο κρασί που είναι πραγματικά μοναδικό στο είδος του. Με το χρυσαφί χρώμα και τα μελωμένα αρώματά του, το Château d'Yquem 2016 είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις.

Αλλά για να μην περιοριστείς μόνο στην γνώμη μας άκου αυτό - το Château d'Yquem 2016 έχει αναγνωριστεί ιδιαίτερα από οινοκριτικούς και οινογνώστες. Μάλιστα, από πολλούς θεωρείται το καλύτερο γλυκό κρασί στον κόσμο. Το Chateau d'Yquem βραβεύτηκε με 99pts από τον James Suckling, 98pts από Robert Parker, 97pts από Wine Enthusiast και 94pts από Wine Spectator, καθιστώντας το ένα από τα πιο περιζήτητα κρασιά στην αγορά.

Γιατί λοιπόν να μην χαρίσεις αυτή την απόλαυση στον εαυτό σου, να μην διασκεδάσεις τον ουρανίσκο σου με την απόλυτη οινική εμπειρία του Château d'Yquem 2016;

Προετοιμάσου!

ΧΡΩΜΑ

ΛΕΥΚΟ

ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΑΣΗ

ΜΕΤΡΙΑ

ΣΩΜΑ

ΜΕΤΡΙΟ

ΟΞΥΤΗΤΑ

ΕΝΤΟΝΗ

Δοκιμή

Χρυσαφί χρώμα και μεθυστικά αρώματα μελιού, κερύθρας, λευκών λουλουδιών, καραμέλας, τζίντζερ και μάνγκο.

Στο στόμα, είναι γεμάτο και λαχταριστό, με γεύσεις βερίκοκου, μελιού και τροπικών φρούτων.

Μακρά επίγευση που θα τη θυμάσαι για πάντα!

Τα τεχνικά
Χρώμα Λευκό
Τύπος Γλυκό
Χρονιά 2016
Αλκοόλ 14%
Προέλευση Sauternes, Bordeaux
Ποικιλία Semillon, Sauvignon Blanc
Αρώματα Μέλι, κερύθρα, λευκά λουλούδια, καραμέλα, τζίντζερ, μάνγκο
Μέγεθος Φιάλης 750ml
Παραμονή σε βαρέλι -
Θερμοκρασία σερβιρίσματος 10°C
Παλαίωση 20+ χρόνια
Πώμα Φελλός
Βιολογικό Όχι

CHATEAU D' YQUEM 2016

ΜΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΕΙΣ

Εξαιρετικός συνδυασμός με block foie gras με αποξηραμένα βερίκοκα και brioche, Fior Di Arancio, lemon pie, παλαιωμένα τυριά και φυσικά Blue Cheese!

Τσιζκέικ ψυγείου με λεμόνι και λευκή σοκολάτα

Για τη βάση
– 1 συσκευασία Τριμμένο Μπισκότο
– 90 γρ. βούτυρο


Για την κρέμα του τσιζκέικ
– 400 γρ. τυρί κρέμα
– 400 γρ. κρέμα γάλακτος
– 125 γρ.  Λευκή Κουβερτούρα
– 50 γρ. φρουί ζελέ λεμόνι


Για την κρέμα λεμονιού
– 150 ml φρέσκο χυμό
– 1 κουταλιά της σούπας ξύσμα λεμονιού
– 30 γρ. φρουί ζελέ λεμόνι
– 80 γρ. ζάχαρη
– 20 γρ. βούτυρο

 

Για την κρέμα λεμονιού:

Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού, προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά. Τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά και μόλις πάρει βράση το μείγμα αποσύρουμε. Προσθέτουμε το Φρουί Ζελέ λεμόνι και ανακατεύουμε καλά μέχρι να διαλυθεί. Τέλος προσθέτουμε το βούτυρο και αφήνουμε την κρέμα να κρυώσει.

Για την γέμιση:

Ετοιμάζουμε την κρέμα του τσιζκέικ βάζοντας την κρέμα γάλακτος σε ένα κατσαρολάκι. Τη βάζουμε σε χαμηλή φωτιά να πάρει μια βράση. Αποσύρουμε την κρέμα από τη φωτιά και αμέσως προσθέτουμε το Φρουί Ζελέ και τη Λευκή Κουβερτούρα , ανακατεύοντας καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα. Αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει καλά. Τέλος προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε με σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθουν όλα τα υλικά και να έχουμε μια αφράτη κρέμα.

Για τη βάση: 

Ανακατεύουμε το τριμμένο μπισκότο με το βούτυρο και καλύπτουμε με αυτό τον πάτο μιας μέτριας ανοιγόμενης φόρμας.

Αφήνουμε λίγο να κρυώσει και να σταθεί σε θερμοκρασία δωματίου. Έπειτα προσθέτουμε την κρέμα και βάζουμε το τσιζκέικ στο ψυγείο για 30 λεπτά. Στο τέλος προσθέτουμε την κρέμα λεμονιού και αφήνουμε 2-3 ώρες στο ψυγείο να κρυώσει.

Σημειώσεις για τη συνταγή:
– Μπορούμε να προσθέσουμε στη βάση τριμμένα φυστίκια Αιγίνης
– Μπορούμε να αρωματίσουμε την κρέμα με μαστίχα ή βανίλια
– Αν τα λεμόνια είναι πολύ ξινά ίσως χρειαστεί μεγαλύτερη ποσότητα ζάχαρης

Εύα Μονόχαρη

Food Blogger

Αποτελέσματα Αναζήτησης

{{$root.resources.lbl_search_results_count.replace('{0}', $root.searchResults.length)}}